Google відмовиться від Android

1 хв. читання
android google

У Android немає місця в майбутньому.  Google створює нову ОС, яка зможе замінити “зеленого робота”, пише Akket.com.

Незважаючи на те, що компанія продовжує активно працювати над операційною системою Android, роблячи вигляд, що відмовлятися від неї ніхто не збирається, але керівництво компанії вже навіть затвердило план щодо відмови від цієї ОС. Так, зокрема, зараз у розпалі створення платформи Fuchsia OS, хоча, швидше за все, це її кодове найменування, тоді як фінальна версія програмного забезпечення отримає іншу назву.

Як пише видання Bloomberg з посиланням на свої джерела, “дата смерті” легендарного Android настане вже в 2023 році, тобто приблизно через 4 – 5 років. Протягом цих років сотні людей будуть займатися створенням і поліпшенням платформи Fuchsia OS, на яку у Google дуже великі плани. За задумом керівництва, ця програма має стати першою в світі, яка зможе повноцінно працювати на смартфонах, планшетах, телевізорах, комп’ютерах, смарт-годинах, а також багатьох інших електронних пристроях.

До речі, аналітики CIRP дослідили, що лояльність користувачів Android або iOS найвища за весь час. Більше 92% користувачів Android залишаються на цій системі при зміні апарату, а у iOS показник нижче всього на частки відсотка.

Поділитися
Exit mobile version