Як відновити видалені публікації чи історії в Instagram? ІНСТРУКЦІЯ

2 хв. читання

Instagram, як і ваш комп’ютер, має корзину (папку для сміття). Будь то історія, яку ви випадково видалили, або картинка, видаляти яку ви вже передумали, ви можете використовувати цю папку для того, щоб відновити видалені публікації та історії, але існують часові обмеження.

Ось як відновити видалені публікації в Instagram

Спочатку відкрийте програму Instagram на вашому iPhone або пристрої Android. Далі торкніться піктограми вашого зображення, яка знаходиться в правому нижньому куті, щоб відвідати сторінку вашого профілю.

Натисніть на меню (іконка з трьома горизонтальними рисками) в верхньому правому куті та виберіть “Ваша активність” з наступного списку опцій.

photo 2024 05 08 10 55 23

Знайдіть опцію “Нещодавно видалені”, у списку, що відкриється. Тут ви знайдете всі публікації, історії та рілз, які ви видалили за останні 30 днів.

У розділі “Нещодавно видалені” історії залишатимуться протягом 24 годин, якщо їх немає у вашому “Архіві”. Будь-який інший вид видалених публікацій автоматично зникне з папки сміття через 30 днів.

Ви можете або відновити їх, або назавжди стерти зі свого облікового запису. Для цього торкніться вмісту, який ви хочете відновити або видалити назавжди.

Читайте також: Як обмежити чи заблокувати небажані коментарі в Instagram? – ІНСТРУКЦІЯ

Звідти натисніть кнопку з трьома крапками “Більше”, яка знаходиться у верхньому правому куті.

Ви можете вибрати, чи відновити видалений вміст, чи видалити його назавжди. Виберіть “Відновити” і у спливаючому вікні ще раз натисніть “Відновити”, щоб повернути його у свій профіль. Він буде відсортований за початковою датою і не відображатиметься у верхній частині вашої стрічки.

Так само, ви можете вибрати “Видалити”, щоб стерти його назавжди зі своєї сторінки Instagram.

Якщо ви просто шукаєте спосіб очистити свій профіль, позбувшись, наприклад, усіх незручних старих публікацій, але ви не хочете їх видаляти назавжди, замість цього ви можете перемістити їх у папку “Архів”.

Як змінити порядок фотографій в альбомі в Instagram. ІНСТРУКЦІЯ

Поділитися
Exit mobile version