Google вирішила пропустити оновлення Chrome 81 і відмовиться від Chrome 82

3 хв. читання

У зв’язку зі зміною графіка релізів Chrome компанія Google вирішила пропустити Chrome 81, відмовитися від Chrome 82 і “перескочити” відразу на Chrome 83.

Версія Chrome 81 повинна була вийти 17 березня, проте реліз не відбувся, і Chrome 81 так і залишився на стадії бета-версії. Тепер же директор з управління технічними програмами Google Джейсон Керсі оголосив, що у зв’язку зі змінами в графіку релізів розробники не будуть працювати над Chrome 82 і візьмуться відразу за Chrome 83. Тобто, Chrome 81 залишиться в бета-версії до тих пір, поки її не замінить бета-версія Chrome 83, Chrome 82 не буде зовсім, а Chrome 83 увійде в стадію розробки.

Хоча Керсі і не згадав про це, очікується, що Chrome 84 увійде в стадію Canary протягом декількох наступних тижнів. Станом на сьогоднішній день Chrome 82 все ще знаходиться на каналі розробників, а Chrome 83 – на каналі Canary. За словами Керсі, на цьому тижні Google опублікує додаткову інформацію з даного питання.

Дати наступних релізів браузера поки не уточнюються. Якщо карантин затягнеться, не виключено, що Google вирішить пропустити ще кілька версій Chrome.

Chrome canary 1 scaled

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, використовуючи реквізити платіжних карток громадян інших держав, зловмисник купував товари в Інтернет-магазинах. Далі продавав їх у соціальних мережах українцям.

Окрім цього, прогалини в безпеці знайдені в продуктах Amazon, Apple, Google, Samsung, Raspberry, Xiaomi, а також точках доступу від Asus і Huawei.

До речі, рекламні агенції, що надавали послуги з розміщення реклами, в тому числі на сайтах онлайн-кінотеатрів, своєю діяльністю забезпечували функціонування ресурсів з піратським контентом.

Також довгий час більшість користувачів вважали, що загроз для Linux значно менше, ніж для Windows чи macOS. Однак останнім часом комп’ютерні системи та додатки на базі цієї операційної системи все частіше стають об’єктами атак кіберзлочинців.

Поділитися
Exit mobile version