Грандіозні зміни Windows 10: якою буде система після оновлення?

1 хв. читання

Чергове масштабне оновлення для Windows 10 стартувало з 27 січня. Воно містить абсолютно новий дизайн та інтерфейс, який вже зараз можуть випробувати всі бажаючі, встановивши доступну  Insider Preview Build (18 323), пише  Аkket.com.

Як відомо, великі апдейти Windows 10, яка вперше побачила світ влітку 2015 року, випускають двічі на рік. Офіційні джерела повідомляють, що велике оновлення для Windows 10 вийде в квітні нинішнього року.

Користувачів чекають навіть оновлені розділи “Пуск” і “Центр дій” в панелі повідомлень. Більш того, всім користувачам нададуть можливість самостійно вибрати бажаний колір всього інтерфейсу з відразу декількох, що дозволить підлаштувати зовнішній вигляд всієї системи під свої потреби і цілі.

Windows 10 Design

Розділи налаштувань будуть змінені таким чином, щоб зробити налаштування всієї операційної системи більш простим і зрозумілим. Крім того, Microsoft розглядає варіант об’єднання налаштувань для комп’ютерів.

Також квітневе оновлення для Windows 10 принесе разом з собою близько двох десятків нових шпалер, які були створені спеціально під новий інтерфейс. Його головна особливість в тому, що він може похвалитися відразу декількома поєднаннями кольорів. При цьому всі користувачі Windows 10 звичайно ж зможуть самостійно вирішити, яку використовувати. Змінити її можна буде в настройках, причому перезавантаження комп’ютера або іншого електронного пристрою не буде потрібно.

Поділитися
Exit mobile version