Кращі браузери для Android: який переглядач обрати?

3 хв. читання

Браузерів для операційної системи Android не злічити, тому користувач може обирати з декількох десятків програм веб-переглядач, який здатен задовольнити його потреби. Пропонуємо Вам ознайомитися із кращими браузерами для Android, кожен з яких має свої переваги.

Google Chrome

Цей браузер є мобільною версією однойменної програми для десктопів. Увагу користувачів може привернути привабливий інтерфейс, синхронізація користувацьких даних між різними версіями браузера, фірмову швидкість роботи та відмінну інтеграцію з операційною системою. Однак користуватися браузером Google Chrome і отримувати при цьому задоволення зможуть власники потужних мобільних пристроїв, оскільки його вимоги до системи є досить високими.

 

chrome llc 11

Завантажити тут.

Mozilla Firefox

Реальний конкурент Chrome на десктопах і у мобільному вигляді складає йому гідну конкуренцію. Щодо системних вимог він не надто відрізняється від Chrome, але за функціональністю перевершує його. По-перше, інтерфейс Firefox не повторює десктопного варіанту та є більш оптимізованим для мобільних пристроїв. Окрім цього, у браузері реалізована підтримка розширень. Хоч не усі з них працюють у мобільному браузері, це значно розширює його можливості.

Завантажити тут.

Opera Mini

Цей браузер знаходиться осторонь від конкурентів, відрізняється невеличким розміром, власним движком та вірмінною швидкістю роботи під час повільного з’єднання. Це пояснюється тим, що Opera використовує власний механізм стиснення даних, які проходять на шляху до користування через спеціальні сервери. Таким чином, це ідеальний переглядач для слабких пристроїв, які працюють через мобільне з’єднання до Мережі.

Завантажити тут.

Next Browser

Цю програму можна порекомендувати у першу чергу тем, хто хоче мати універсальний, швидко працюючий браузер, але при цьому не може використовувати Chrome через системні вимоги. Окрім цього, браузер не вимагає наявності великої кількості пам’яті і потужності процесора, працюючи при цьому не менш швидко.

Завантажити тут.

Sleipnir Mobile

Хоч за популярністю цей браузер значно поступається , він має оригінальний інтерфейс, відмінну швидкість роботи і ергономіку Sleipnir. Сучасний движок Blink забезпечує адекватне відображення сторінок, керування жестами дозволить перегортувати відкриті вкладки, а також потужна система налаштувань дозвоолить налаштувати переглядач на свій смак. Якщо Ви вже скористаєтеся десктопною версією цього браузера, на Вас чекаєте повна синхронізацію даних між різними версіями.

Завантажити тут.

Нагадаємо, компанія Google нарешті втілила в реальність мрію багатьох користувачів – пересилати та відкривати посилання з браузера на смартфоні на робочому столі свого комп’ютера. Так, у браузер Chrome з’явилася нова опція, завдяки якій користувач може поділитися посиланням між усіма пристроями зі встановленим браузером

Також компанія Google оголосила про те, що вона почне звертатися до європейських користувачів Android, яким браузером і пошуковою системою вони бажають користуватися на своїх пристроях.

Зазвичай браузер Chrome одразу після виходу нової версії отримує оновлення та автоматично встановлює його. При цьому оформлення та елементи управління браузера можуть змінюватися. Однак трапляється, що браузер продовжує працювати на застарілій версії. Про те, як перевірити наявність оновлень для різних платформ, йдеться у статті.

Поділитися
Exit mobile version