Перший у світі ноутбук з двома екранами Lenovo, – ФОТО

2 хв. читання
YOGA BOOK 6

Lenovo представила чергову новинку –  ультратонкий ноутбук під назвою YOGA Book C930. Дана модель є продовженням ідеї, закладеної в першому Lenovo Yoga Book, який з’явився два роки тому.

YOGA Book C930 – перший у світі ноутбук з додатковим екраном, що працює за технологією електронного чорнила E Ink. На дисплеї можна писати, малювати, використовувати його як електронну книгу і клавіатуру. Віртуальна клавіатура другого покоління YOGA Book тепер має чотири варіанти дизайну відображення.

[rl_gallery id=”73972″]

Фото hi-Tech.ua

Головною особливістю E Ink-екрану є те, що начерки можна “перекидати” на основний екран і навпаки. І звичайно ж, E Ink-екран відмінно підійде для економічного, в плані розряду батареї, і зручного для очей читання.

Основний екран виконаний на матриці IPS і має діагональ 10,8 дюйма і розширення  QHD 2K (2560×1600). Додатковий E Ink-екраном має дозвіл Full HD. З батареєю ємністю 35,8 Вт·год пристрій може працювати до 9 годин автономно.

У ноутбуці використовується процесор Intel M3-7Y30, або Core i5-7Y54. Доступні модифікація для українського ринку поки використовують виключно процесори Intel Core i5-7Y54. На борту є 4 ГБ оперативної пам’яті LPDDR3 і до ГБ Гбайт SSD з інтерфейсом PCIe.

Розмістили на корпусі і сканер відбитків пальців, а також два порти USB 3.1 Type C, адаптер бездротового зв’язку Wi-Fi 802.11ac і опціональний варіант у вигляді 3G/4G модему.

Lenovo YOGA Book C930 – це пристрій прпеміум класу. Розробники добре над ним попрацювали і презентували ноутбук, якого на ринку досі не було.

Але є у нього у слабка сторона. І це ціна. На українському ринку за Lenovo Yoga Book C930 без вбудованого 4G-модема доведеться викласти близько 45 000 гривень

Джерело: hi-Tech.ua

Поділитися
Exit mobile version