Microsoft дозволить Вам редагувати фото в рамках нового оновлення OneDrive

3 хв. читання

Microsoft оновлює OneDrive в Інтернеті та Android основними функціями редагування фотографій, оголосила компанія у вівторок, 22 червня ( через розробників XDA ). Нові функції наближають досвід зберігання фотографій в OneDrive до того, що пропонує Google у Google Фото.

Серед функцій редагування, які зараз підтримує OneDrive, Ви можете обрізати, обертати та вносити коригування світла та кольору у фотографії. Редагування фотографій працює лише у файлах JPEG або PNG і наразі пропонується лише в особистих облікових записах OneDrive. Microsoft заявляє, що планує розширити цю функцію для редагування фотографій для бізнесу та шкільних облікових записів цього літа, а її додаток iOS OneDrive – пізніше цього року.

Microsoft також пропонує кілька інших функцій для версії програми OneDrive для Android. Тепер Ви можете передавати фотографії на пристрій із підтримкою Chromecast і дозволяти іншим спостерігати, як Ви гортаєте їх у прямому ефірі. OneDrive також отримує новий спосіб упорядкування фотографій: Microsoft заявляє, що деякий час протягом наступних двох місяців додасть налаштування, щоб OneDrive автоматично створював папки на основі джерела завантаження для Ваших фотографій, будь то фотографія, яку Ви зберегли з WhatsApp або скріншот, який Ви зробили самі.

Всі ці зміни незначні, але їх, безумовно, приємно мати. Оскільки Google Фото стає менш привабливим для використання, будь-яка послуга, яка безпосередніше конкурує з нею, – це добре.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як виявити та чому краще не сперечатися з “тролями”? ПОРАДИ

Правила безпеки дітей в Інтернеті

Як захистити підлітків від інтернет-шахраїв? ПОРАДИ

Як зберегти заряд батареї на Вашому iPhone? ПОРАДИ

Як користуватись Google Docs? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Google планує ускладнити Android-додаткам відстеження користувачів. Компанія анонсувала зміни в те, як обробляються унікальні ідентифікатори пристроїв, що дозволяють відстежувати їх між додатками.

Також Apple має намір випустити оновлення для своїх пристроїв, після якого вони дозволять користувачам дізнаватися, яку саме інформацію про них збирають додатки.

Microsoft детально розповість про “наступне покоління Windows” на спеціальному заході, який відбудеться в кінці цього місяця. Компанія почала розсилку запрошень на захід, який буде повністю присвячено програмній платформі Windows і почнеться о 18:00 (за київським часом) 24 червня.

Окрім цього, зловмисники поширюють шкідливе ПЗ під виглядом популярних Android-додатків від відомих компаній. Підроблений плеєр VLC, антивірус Касперського, а також підроблені додатки FedEx і DHL встановлюють на пристроях жертв банківські трояни Teabot або Flubot, вперше виявлені раніше в цьому році.

Поділитися
Exit mobile version