Microsoft оновила свій браузер для Android

2 хв. читання

Компанія Microsoft обновила браузер Edge для Android до версії 42.0.22.3726. Поки що це бета-версія, яка отримала лише одну нову функцію.

У новій збірці з’явилася можливість підтримки режиму “картинка в картинці”. Щоправда, вона працює на смартфонах з Android Oreo і вище.

Ця технологія дозволяє згорнути повноекранне відео в кут екрану, не закриваючи його. Або можна згорнути браузер, не припиняючи відтворення. При цьому наголошується, що на деяких смартфонах відео відтворювалося, однак фонового звуку не було. Можливо, причина в бета-версії браузера або в особливостях конкретної моделі.

edge ms

Користувачі можуть завантажити додаток Edge для Android за посиланням з Play Маркет. Така можливість вже є в багатьох браузерах, тому її поява в мобільній версії Microsoft Edge не дивина.

Розробники продовжують використовувати старий движок для мобільної версії веб-браузера. А на десктопах (Windows 10 і macOS) вже є версії Canary і Dev на базі движка Chromium.

До речі, інсталяція одного з головних нововведень в травневому оновленні Windows 10 May 2019 Update може призвести до непрацездатності віртуального середовища Windows Sandbox.

Нагадаємо, уразливість BlueKeep у службах віддаленого робочого столу може стати новим вектором для розповсюдження шкідливих програм. У разі використання уразливості кіберзлочинці зможуть отримати доступ до комп’ютера жертви без необхідних облікових даних або взаємодії з користувачем.

Також Google заявила, що додавання телефонного номера для відновлення може заблокувати всі автоматизовані спроби бота для доступу до облікових записів за допомогою облікових даних.

Якщо Вам потрібно запустити програму, але Ви не впевнені, що це безпечно, травневе оновлення для Windows 10 включає функцію пісочниці Windows, розроблену для такого роду завдань У цьому гайді з Windows 10 ми перейдемо до кроків для ввімкнення та початку роботи з функцією Windows Sandbox, доступною з оновленням у травні 2019 року.

Поділитися
Exit mobile version