Настала черга й iPod: Apple нарешті оновила плеєр

2 хв. читання
ipod touch 1

Компанія Apple вперше за чотири роки оновила iPod Touch, йдеться на сайті компанії.

Тепер у iPod Touch процесор A10 Fusion. Такими ж процесорами обладнані iPhone 7.

Мультимедійний плеєр має вищу продуктивність, з його допомогою можна грати в більш сучасні ігри, а також отримувати підтримку AR-функцій і Group FaceTime.

У iPod Touch з’явився новий варіант обсягу пам’яті – 256 Гб. Так само, як і його попередник, новий iPod Touch буде доступний з пам’яттю 32 і 128 Гб.

При цьому, новинка практично не відрізняється від попередньої версії – в ній використовується такий самий дизайн і 4-дюймовий екран.

Модель вже доступна для замовлення, на вибір пропонується шість колірних варіантів: space gray, white, gold, blue, pink і (PRODUCT) RED.

Ціна на iPod Touch не змінилася і починається від $ 199 за версію з 32 Гб пам’яті. За 256 Гб доведеться заплатити $ 399.

До речі, інсталяція одного з головних нововведень в травневому оновленні Windows 10 May 2019 Update може призвести до непрацездатності віртуального середовища Windows Sandbox.

Нагадаємо, уразливість BlueKeep у службах віддаленого робочого столу може стати новим вектором для розповсюдження шкідливих програм. У разі використання уразливості кіберзлочинці зможуть отримати доступ до комп’ютера жертви без необхідних облікових даних або взаємодії з користувачем.

Також Google заявила, що додавання телефонного номера для відновлення може заблокувати всі автоматизовані спроби бота для доступу до облікових записів за допомогою облікових даних.

Якщо Вам потрібно запустити програму, але Ви не впевнені, що це безпечно, травневе оновлення для Windows 10 включає функцію пісочниці Windows, розроблену для такого роду завдань У цьому гайді з Windows 10 ми перейдемо до кроків для ввімкнення та початку роботи з функцією Windows Sandbox, доступною з оновленням у травні 2019 року.

Поділитися
Exit mobile version