Microsoft припинив оновлення Windows 10 для пристроїв з iCloud

2 хв. читання
windows 10 4

Минулорічне оновлення Windows 10 привело до порушення працездатності додатку iCloud. Про це повідомляє 9To5Mac з посиланням на офіційний сайт підтримки Microsoft, пише AppleІnsider. За підтвердженою інформацією, збій перешкоджає синхронізації фотографій і роботі інших функцій сховища.

“Розробники Apple виявили проблеми в роботі iCloud для Windows (версія 7.7.0.27), що перешкоджають відновленню або синхронізації альбомів після установки оновлення Windows 10, версія 1809 – говориться на сайті Microsoft. – Користувачі, які намагаються встановити додаток (версія 7.7.0.27), будуть бачити повідомлення про те, що ця версія iCloud для Windows не підтримується, а установка буде завершуватися помилкою. З метою забезпечення комфортного використання Microsoft припиняє поширення оновлення Windows 10 для пристроїв з iCloud (версія 7.7.0.27)”

До речі, комп’ютери з iCloud – далеко не єдині пристрої, для яких Microsoft вирішила тимчасово заблокувати можливість оновлення. Як з’ясувалося, проблема з сумісністю апдейта також спостерігається на машинах з відеокартами Radeon і додатками від студії Trend Micro.

Нагадаємо, що в наступному оновленні Windows 10 принесе функцію, завдяки якій операційна система почне заздалегідь резервувати місце під майбутні оновлення.

Для звичайного користувача це означає, що йому буде доступно на 7 ГБ менше простору, ніж раніше. Окрім цього, цей об’єм пам’яті буде використовуватися протягом усього періоду, поки оновлення не завантажаться повністю.

Поділитися
Exit mobile version