Мобільна версія Gmail повідомлятиме користувачам про фішинг

1 хв. читання

Оновлення мобільного додатка Gmail представила Google. Про це йдеться у блозі компанії.

“Минулого року користувачі десктопної версії Gmail, мабуть, помітили її нові функції, розроблені для того, щоб допомогти швидко виконати роботу .Сьогодні ми починаємо рік з новим виглядом Gmail на мобільних пристроях”, – йдеться у повідомленні.

У новому дизайні мобільної версії пошти Ви зможете швидко переглядати вкладені файли, наприклад, фотографії, не відкриваючи або прокручуючи бесіду.

Також простіше перемикатися між особистими та робочими обліковими записами, тому Ви можете отримати доступ до всіх Ваших електронних листів без зайвих зусиль.

Як і в десктопній версії, у мобільному додатку Gmail користувач буде отримувати попередження, коли коли щось виглядає як фішинг.

carousel 1. tl with attachment chipsУ Google наголошують, що за допомогою машинного навчання Gmail може допомогти користувачам швидше писати електронні листи за допомогою програми Smart Compose або швидше відповідати на повідомлення за допомогою запропонованих відповідей, створених за допомогою функції Smart Reply.

Нагадаємо, вчора, 29 січня, стався збій у роботі Gmail –  користувачі скаржилися на неможливість зайти в екаунт електронної пошти. В Україні це відчули мешканці двох міст – Київ та Тернопіль.

Поділитися
Exit mobile version