Мобільний браузер із вбудованим криптогаманцем випустила Opera

1 хв. читання
opera brauser

Перший мобільний браузер з підтримкою Web 3 із вбудованим криптогаманцем представила норвезька компанія Opera Software на конференції Hard Fork Decentralized London. Розробники вважають, що так більше двох мільярдів користувачів Android зможуть отримати зручний доступ до технологій інтернету завтрашнього дня, пише techtoday.

Web 3 – це загальний термін для ряду новітніх технологій, включають криптовалюти, блокчейн розподілені системи. Разом вони істотно розширюють можливості сучасного інтернету.

У Opera відзначають, що з вбудованим криптогаманцем браузер починає відігравати більш важливу роль як засіб доступу до інформації, здійснення онлайн-транзакцій управління персональною інформацією з більш високим рівнем контролю.

Opera для Android підтримує Ethereum, популярний швидко зростаючий протокол, який дозволяє людям здійснювати транзакції, а розробникам – створювати децентралізовані додатки (Dapps).

Щоб спробувати новий браузер його достатньо завантажити з Play Store. Для здійснення транзакцій Web 3 необхідно придбати криптовалюту Ethereum зберігати в криптогаманці Opera. Це доступ до ряду Web 3-додатків в Dapp Store, розміщеному безпосередньо у вбудованому гаманці.

Поділитися
Exit mobile version