Не Gmail’ом єдиним: які альтернативні поштові клієнти є для Android?

4 хв. читання

Продукти компанії Google – у кожному смартфоні на Android. Поштовий клієнт Gmail за замовчуванням вже встановлений на пристрій, який ви щойно придбали. Монополіст Google позбавляє вас вибору, проте це не означає, що його немає. Давайте розглянемо альтернативні поштові клієнти, які здатні скласти гідну конкуренцію додатку Gmail від Google.

Microsoft Outlook

unnamed

Це повнофункціональний поштовий клієнт від Microsoft зі зручним інтерфейсом та підтримкою різних поштових служб (Outlook, Gmail, Yahoo, і т.д.).

Особливості: Інтеграція з обліковими записами Microsoft (Outlook, Office 365, Exchange), Gmail, Yahoo, iCloud та іншими, календар і завдання, функція “Focus Inbox” для сортування важливих повідомлень, можливість приєднання файлів з OneDrive, Dropbox тощо.

Безпека: Підтримка двофакторної аутентифікації, шифрування даних, контроль доступу.

Завантажень: 1 млрд+

Edison Mail

Edison Mail дозволяє підключати необмежену кількість облікових записів електронної пошти та пропонує уніфіковану папку вхідних, яка зберігає всі ваші папки в одному вигляді. Підтримує всіх основних постачальників — Outlook, Yahoo, Hotmail, iCloud, Office/ Outlook 365, Exchange, AOL, Gmail і IMAP* на вашому пристрої Android.

Переможець програми Google Play Store 2017 Android Excellence.

Завантажень: 10 млн+

Blue Mail

Ще один популярний поштовий клієнт зі зручним інтерфейсом, можливістю керувати кількома поштовими акаунтами одночасно та іншими корисними функціями.

Особливості: Керування кількома поштовими акаунтами одночасно, сортування повідомлень за категоріями, швидкий пошук, можливість перегляду повідомлень у вигляді розмов, підтримка мережевих дії та інші.

Безпека: Шифрування даних в спокої, контроль доступу, автоматичне виявлення потенційно шкідливих листів.

Завантажень: 10 млн+

Аqua Mail

Це поштовий клієнт, який надає широкі можливості налаштувань для індивідуального користувача, такі як теми, шаблони, підтримка PGP/SMIME для шифрування пошти тощо.

Особливості: Високий рівень налаштувань (теми, шаблони, відображення), підтримка PGP/SMIME для шифрування пошти, можливість інтеграції зі сторонніми додатками, керування кількома акаунтами.

Безпека: Захищені з’єднання, можливість шифрування даних та повідомлень.

Завантажень: 5 млн+

K-9 Mail

Це відкрите програмне забезпечення, яке пропонує простий, але потужний інтерфейс для роботи з поштою.

Особливості: Відкрите програмне забезпечення, підтримка багатьох поштових акаунтів, функція пошуку, можливість швидкого видалення повідомлень, підтримка PGP для шифрування пошти.

Безпека: Захищені з’єднання, можливість використання шифрування PGP.

Завантажень: 5 млн+

TypeApp mail

Ця програма допоможе вам об’єднати усі наявні облікові записи у таких сервісах, як Gmail, Yahoo mail, Outlook, AOL, iCloud, Office 365, Exchange, Google Apps, Apple mail, Hotmail, MSN, Live, iCloud, Hushmail, Zoho, Web.de, QIP тощо. Окрім цього, сервіс підтримуює протоколи IMAP, Exchange і POP3.

Особливості: автоматичне перемикання теми залежно від часу; форматований текст підпису; меню, що піддається налаштуванню; тонкі налаштування повідомлень і можливість встановити “години тиші”, коли програма не буде вас турбувати своїми сигналами; відображення кількості нових листів на іконці програми.

Завантажень: 1 млн+

Ці альтернативні поштові клієнти пропонують різноманітні функції та рівні безпеки, тому вибір залежить від ваших індивідуальних вимог та уподобань.

Якщо ви шукаєте добре розроблений поштовий клієнт із безліччю функцій, Edison Mail або Outlook – це чудовий варіант. Якщо ж вам потрібен потужний поштовий клієнт із безліччю функцій налаштування, Aqua Mail або K-9 Mail – це хороший варіант.

Поділитися
Exit mobile version