Нова прошивка виведе з ладу Ваш Apple Watch

1 хв. читання
Apple watch 4

Вчора компанія Apple розпочала поширювати оновлення операційної системи Watch OS 5.1 для розумних годинників Apple Watch, проте після цього смарт-пристрої видавали помилку у роботі, пише iTECHua.

Про те, що їх годинник виходить з ладу після установки оновлення, почали повідомляти користувачі. Відповідні повідомлення з’явилися на форумі Reddit і в соціальній мережі Twitter.

Поки що користувачі не змогли вирішити проблему. Годинники  зависають та відображають логотип Apple. Спроби перезавантажити годинник, а також заново встановити зв’язок з iPhone не допомагають.

На даний час Apple не припинила розповсюдження оновлення. Про те, який відсоток постраждалих користувачів, інформації все ще немає.

Довідково. Watch OS 5.1 додає більше 70 нових емодзі, підтримку групових чатів в Group Face Time, а також активує датчик ЕКГ в Apple Watch Series 4 на території США. Аби ця функція запрацювала на території України, наприклад, досить лише змінити регіон у налаштуваннях годинника і смартфона, після чого можливість зняття електрокардіограми буде працювати у будь-якій точці світу.

Поділитися
Exit mobile version