Нові технології зв’язку можливі лише на складних смартфонах, – експерт

2 хв. читання
galaxy f

Поява у продажі складних смартфонів ніяк не пов’язана з бажанням здивувати споживача. Виробників до цього спонукає особливість інших технологій, які закладені в основу майбутніх апаратів.

Про це заявив старший віце-президент мобільного підрозділу Samsung Харк-санг Кім, пише AndroidInsider.

За його словами, для реалізації потенціалу новітніх напрацювань виробникам потрібен по-справжньому великий екран, який не вдасться вмістити в корпус класичних смартфонів.

Зокрема, це пов’язано з новими функціями 5 G та використанням доповненої віртуальної реальності, які здатні вивести наше сприйняття смартфонів на якісно новий рівень, пояснює топ-менеджер. Щоб ці технології змогли використовуватися в повній мірі, мобільним пристроям необхідні дисплеї більшої діагоналі, ніж зараз.

Складні смартфони з гнучкими екранами – це технологія, якій Samsung приділяє велике значення вже багато років. Свої найперші напрацювання в цій галузі компанія продемонструвала ще на CES 2011 і з тих пір не залишала надії досягти великих висот, розповів віце-президент.

У процесі створення застосовувалися абсолютно нові для галузі матеріали і революційні ідеї, наприклад, Samsung реалізувала концепти подвійного акумулятора, проривної системи охолодження і багато чого ще іншого.

Але найскладнішим завданням в процесі створення складного смартфона була розробка програмного забезпечення. Все було настільки складно, що по-справжньому готовою прошивка для складного Galaxy F виявилася тільки зараз.

Поділитися
Exit mobile version