Новий додаток ActionDash оптимізує роботу з ґаджетами

1 хв. читання

Компанія Google разом з Android Pie розробила у 2018 нову функцію Digital Wellbeing, доступну зараз тільки на смартфонах лінійки Pixel і деяких апаратах програми Android One. Розробники популярного Action Launcher вирішили виправити цю несправедливість, надавши доступ усім користувачам Android, пише 4PDA.

ActionDash

Action Launcher випустили новий додаток ActionDash, який повністю копіює можливості Digital Wellbeing від Google і навіть пропонує більше. Найголовніше, що його можна встановити на будь-який пристрій з Android 5.0 Lollipop або більш новою версією системи.

Суть розробки полягає в наданні користувачу повного звіту про його взаємодію з пристроєм. У ньому можна подивитися, скільки і якими додатками Ви користуєтеся протягом дня або тижня. Доступна детальна статистика за останні 7 днів. Також стане зрозуміло, які програми і скільки разів запускаються, скільки приходить повідомлень від кожної програми і як часто власник розблокує ґаджет.

Усі надані ActionDash дані допомагають краще пізнати, на що витрачається час.  Крім того, ActionDash дозволяє відстежити додатки з підвищеною активністю і відключити їх або обмежити роботу у фоновому режимі, щоб поліпшити автономність смартфона.

ActionDash можна завантажити безкоштовно з Google Play, але частина функцій доступна тільки після покупки Plus-версії.

Поділитися
Exit mobile version