Apple планує випустити власний гнучкий смартфон

2 хв. читання
apple company

Apple планує створити власний гнучкий смартфон. Але поспішати з презентацією такого пристрою в компанії не будуть. Лише в 2020 році Apple може вивести на ринок свій складаний смартфон.  Про це пише ITC.ua.

Є інформація, що в Apple розглядають конструкцію складного смартфона, дисплей якого розкладається назовні, а не всередину, як у Samsung Galaxy F. Про це згадав голова Samsung Design Innovation Center Федеріко Казаленьйо.

“У порівнянні з дисплеєм, огинаючим смартфон, який Apple, схоже, розглядає в якості одного з можливих варіантів дизайну для своєї складаної моделі, дисплей смартфона Samsung, який складається всередину, може надати користувачам більше можливостей в плані дизайну”, – заявив він.

Створення смартфона з розкладним назовні дисплеєм є простіший з технічної точки зору завданням, адже при такому підході використовується більший радіус згину. Поки що єдиний складаний смартфон на ринку виконаний саме в такому дизайні.

І хоча про складний смартфон Apple поки немає жодних відомостей, частково пролити світло на нього може один з патентів компанії 2013 року. На той момент більшість смартфонів на ринку виглядали дуже схоже. На лицьовій панелі пропонувався прямокутний дисплей, а задня панель містила тільки камеру. Таким чином, простір задньої панелі практично не використовувався. І хоча в останні роки на задній панелі смартфонів з’явилися додаткові камери і сканери відбитків пальців, все одно велика частина панелі залишається невикористаною.

До речі, уже в цьому році на ринок почнуть виходити складні смартфони від компаній Samsung, LG  та Huawei.

Поділитися
Exit mobile version