Новий додаток Currents дозволяє упорядкувати вміст та коментувати повідомлення

2 хв. читання

Компанія Google оголосила про вихід бета-версії нового додатку для спілкування Currents, який замінює Google+ для G Suite.

“Починаючи з бета-версії, програма Currents – це програма G Suite, яка дозволяє людям проводити обговорення та взаємодії всередині організації, допомагаючи усім співробітникам бути у курсі справ та надаючи керівни  кам можливість спілкуватися зі своїми підлеглими, – йдеться в офіційному блозі розробників

Програма характеризується новим інтерфейсом, створенням нових відчуттів у користувача та набором нових функцій.

Як зазначає Google, існуючий вміст Google+ у Вашій організації автоматично перейде до поточної версії, коли Ви зареєструвалися в бета-версії Currents.

google llc2

Функціонал Currents дозволяє легко проводити обговорення, надаючи керівникам та співробітникам обмінюватися ідеями в середині організації без завалюванням поштових скриньок сотнею листів. У Currents є можливість упорядкувати вміст, тобто користувачі можуть легко позначити свої публікації та додати відповідні вкладення або зображення.

Після того, як користувач опублікує повідомлення, інші можуть коментувати, давати зворотний зв’язок і ставити запитання в одному місці. Індивідуальні користувачі також можуть відстежувати аналітику своїх повідомлень.

Нагадаємо дослідники компанії Imperva з’ясували, що додаток “Google Фото” містить критичну вразливість, яка за наявності певних навичок у зловмисника дозволяла розкрити ідентифікаційні дані жертви та її близьких, в тому числі відомості про місця та час перебування.

Також Intel попереджав користувачів Windows 10 про небезпеку застарілих графічних драйверів, у яких присутні серйозні уразливості. Корпорація рекомендує: драйвери необхідно оновлювати, встановивши всі патчі, які Intel випустила за минулий рік.

Для усунення двох десятків уразливостей різного ступеня небезпеки, Intel випустила оновлення драйверів для графічних чипів. Уразливості давали змогу зловмисникам підвищувати привілеї в локальній системі, красти дані або виводити пристрій з ладу. Однак обов’язковою умовою є локальний доступ до комп’ютерної системи.

Поділитися
Exit mobile version