Новий Galaxy S10+ легко зламати через систему розпізнавання облич

2 хв. читання
Galaxy S10

Блогери повідомляють, що система розпізнавання облич у Galaxy S10 працює дуже погано. Щоб розблокувати головний екран, досить піднести до камери фотографію власника.

Льюїс Хілсентегер, який веде канал Unbox Therapy на YouTube, зміг розблокувати смартфон за допомогою свого ж відео.
Журналіст з AndroidWorld.it показав, що за допомогою звичайного селфі з iPhone XS він може розблокувати свій Galaxy S10+. При цьому він навіть не роздруковував свою фотографію на папері.

А Джейн Вонг розблокувала свій Galaxy S10 за допомогою фотографії брата, хоча вони дуже віддалено схожі один на одного.

Такі недоліки виявлені як у звичайних Galaxy S10, так і S10+. Samsung попереджає користувачів в інструкції до смартфону, що включена система розпізнавання обличчя робить телефон менш безпечним.

Експерти визначили реальну собівартість моделі Galaxy S10+. На створення кожного примірника даного смартфона Samsung витрачає на $40 більше, ніж на торішню модель Galaxy S9+, коли вона тільки надійшла в продаж.

До речі, керамічна чорна версія Galaxy S10+, що має 12 ГБ оперативної пам’яті і 1 ТБ вбудованої, буде коштувати на китайському ринку 10 000 юанів – це 1476 доларів або 41 300 гривень. Така ж модель із 8 ГБ оперативної та 512 ГБ флеш-пам’яті оцінена у Китаї у 9 000 юанів – 1329 доларів або 37 200 гривень.

Також Samsung оголосила про початок масового виробництва першої в галузі флеш-пам’яті стандарту eUFS 3.0 на 512 ГБ. Вона призначена для мобільних пристроїв нового покоління. У порівнянні з пам’яттю типу eUFS 2.1 швидкість передачі виросла більше, ніж в два рази. Крім того, Samsung розкрила плани з випуску аналогічних чипів ще більшої ємності.

Поділитися
Exit mobile version