Новий сервіс від Microsoft перетворить Ваш смартфон на ігрову консоль

2 хв. читання
Microsoft Project xCloud

На презентації Inside Xbox корпорація Microsoft продемонструвала Project xCloud – хмарний сервіс для запуску ігор. Через контролер, підключений до смартфону, запустили гру Forza Horizon 4, що з урахуванням вимог даної відеогри виглядає щонайменше дивно, пише AppleInsider.

Про сервіс Project xCloud розповідав корпоративний віце-президент Microsoft, який відповідає за хмарні технології Карім Чоудрі (Kareem Choudhry).

“Наш проект не позиціонується як альтернатива консольним іграм. Ми хочемо надати користувачам широкий вибір можливостей. Вони самі вирішать, де і на якому пристрої розважатися. Це як слухати музику або дивитися відео. Консольні ігри можуть запускатися в 4К з об’ємним звуком і HDR. Це фантастика, але ми підтримуємо розширення можливостей гейминга”, – сказав він.

Карім Чоудрі також заявив, що в кінці цього року пройде відкрите тестування Project xCloud. Точну дату його проведення розробники оголосять через кілька місяців. Швидше за все, більше деталей слід очікувати на виставці Е3 2019, яка пройде з 11 по 14 червня.

До речі, компанія Microsoft випустила пакет оновлень, які усувають 64 уразливості в продуктах компанії, у тому числі дві уразливості нульового дня в ОС Windows, які активно експлуатуються зловмисниками.

Нагадаємо, 10 березня 2019 року в офіційному блозі Google з’явилася інформація про те, що компанії вдалося виявити у Windows 7 одразу дві критичних уразливості, які вже використовуються хакерами для впровадження шкідливого коду в операційній системі.

Також дослідники з Вустерского політехнічного інституту (США) і Любекського університету (Німеччина) знайшли уразливість в процесорах Intel, за допомогою якої хакер може отримати доступ до даних з відкритих на комп’ютері програм за допомогою шкідливого програмного забезпечення або коду Java Script в браузері.

Окрім цього, компанія NVIDIA випустила пакет оновлень, який усуває вісім уразливостей у версіях драйвера Display Driver для Windows і Linux, експлуатація яких дозволяла виконати довільний код, викликати відмову в обслуговуванні пристрою, підвищити привілеї у системі або розкрити важливу інформацію.

Поділитися
Exit mobile version