Перший гнучкий смартфон Samsung вийде у березні 2019 року

2 хв. читання

В мережу потрапило відео складного смартфона Samsung Galaxy F з гнучким екраном. Дане відео було опубліковано на YouTube-каналі Concept Creator.

Нагадаємо, що нещодавно на конференції в Сан-Франциско компанія Samsung презентувала прототип смартфону з гнучким екраном.

Давайте ближче познайомимося з новинкою. Ось, що потрібно знати про новий смартфон з гнучким екраном:

  • Дисплей. Презентована модель Samsung має кілька дисплеїв: один із зовнішнього боку, який дає змогу керувати “закритим” пристроєм, як звичайним смартфоном; і два – всередині гаджета, які під час “розгортання” утворюють повноцінний планшет з діагоналлю 7,2 дюйма.
  • ПЗ від Android. Гнучкий Android повинен буде швидко форматувати картинку під різні екрани і різну роздільну здатність, адаптувати всі програми під необхідний формат і запускати три окремі робочі вікна на розгорнутому екрані.
  • Інтерфейс. Нова система One UI, яка, очевидно, також буде доступна на гнучкому гаджеті, дає змогу комфортніше керувати пристроєм однією рукою.
  • Дата виходу. Перший смартфон Samsung з  гнучким дисплеєм буде випущений у березні 2019 року і згідно з повідомленнями (пише про це  Apple Insider) вийде разом із новим флагманським смартфоном Samsung Galaxy S10 з підтримкою технології 5G.
  • Ціна. За попередньою інформацією, в Кореї смартфон буде продаватися за 2 мільйона вон, без урахування субсидій від операторів. А це близько 1 770 доларів або 46 900 гривень. Відзначимо, що з урахуванням податків ціна може досягати 2 тисяч доларів.

 

Поділитися
Exit mobile version