Оновлення для Windows перетворюють Android-смартфон у флешку

2 хв. читання
windows android

Американська корпорація Microsoft випустила оновлення для Windows 10, які дають можливість синхронізувати операційні системи Windows 10 та Android, практично перетворивши їх в одне ціле. Про це пише internet.ua.

Додаток Your Phone пропонує функціонал, який дозволяє пов’язувати пристрої з різними операційними системами та використовувати обидва для виконання задач. Тобто користувачі, починаючи робити щось на одному ґаджеті, можуть продовжити виконання цього процесу на іншому пристрої.

На даний час версія програми дозволяє в режимі реального часу переглядати і переміщати будь-які файли з пам’яті смартфона на Android в рамках операційної системи Windows 10. За рахунок цього, наприклад, можна використовувати мобільний пристрій у якості флешки для зберігання різних даних.

Функціональні можливості ПЗ під назвою Your Phone, як обіцяє Microsoft, будуть постійно розширюватися.

У найближчих оновленнях розробники додадуть в своє програмне забезпечення можливість виводити на екран монітора комп’ютера повідомлення, що надійшли на Android-телефон. Крім того, в планах Microsoft реалізувати єдиний спільний буфер обміну, щоб скопійований на комп’ютері під керуванням Windows 10 текст ставав миттєво доступний на смартфоні. Щоб користуватися Your Phone з Google Play необхідно мати мобільний пристрій, що працює на базі Android 7.0 або новіше.

Як відомо, кілька років тому Apple презентувала режим Continuity, який пов’язав пристрої на базі операційних систем iOS і macOS, зробивши їх одним цілим.

Поділитися
Exit mobile version