Оновлення від Apple: які функції отримає останній iPhone XR?

2 хв. читання

Оновлена версія операційної системи для смартфону Apple iOS 12.1 несподівано з’явилася 5 листопада 2018 року.

На відміну від watchOS 5.1.1, яку випустили замість відкликаної watchOS 5.1 для всіх сумісних моделей Apple Watch, нова версія iOS 12.1 призначена винятково для iPhone XR.

Оновлення має номер 16B93 і, як припускають фахівці, буде доступним лише для встановлення на тих пристроях, які ще не встановили оригінальну збірку iOS 12.1, що з’явилася трохи більше тижня тому.

apple groop facetime scaled

Фото MacStories

Згідно з описом оновлень, запропонованих Apple, нова збірка iOS 12.1 виправляє ряд недоліків, а також додає до роботи системи кілька нових функцій.

Що нового в iOS 12.1?

  • Підтримка eSIM;
  • Функція ручного регулювання ефекту боке;
  • Групові дзвінки у FaceTime;
  • Більше 70 нових емодзі;
  • Виправлений б’ютігейт на фронтальній камері.

Як завантажити оновлену версію iOS 12.1?

Якщо Вам ще не надійшло повідомлення про доступність оновлення, рекомендуємо перевірити його наявність вручну. Для цього перейдіть в «Налаштування» – «Основні» – «Оновлення програмного забезпечення». Перехід в останню вкладку ініціює пошук доступних оновлень операційної системи і при їх наявності запропонує завантажити їх на пристрій. У випадку, якщо оновлена збірка не з’явиться, з’ясуйте, чи у Вас раптом вже не встановлений вихідний білд, реліз якого відбувся в ніч на 30 жовтня.

Увага! Функція групові дзвінки буде доступна тільки для власників iPhone не старших за 6s через апаратні обмеження, які лежать в основі пристроїв.

Джерело: AppleInsider

Поділитися
Exit mobile version