Оновлення Windows 10 призводить до “зависання”

2 хв. читання

Після встановлення оновлення KB4535996 користувачі Windows 10 стали скаржитися на “зависання” систем. Оновлення є опціональним, тобто, воно не встановлюється автоматично.

KB4535996 призначалося для усунення неполадок із друком і пошуком Windows, проте у деяких користувачів воно викликало ще більше проблем. Найчастіше користувачі скаржаться на неможливість встановлення оновлення і появи повідомлення про помилку 0x800f0922 або 0x80070003.

За словами користувачів, оновлення завантажується на 100%, потім через деякий час повністю встановлюється, і з’являється повідомлення про необхідність перезавантажити комп’ютер. Після перезавантаження починається процес оновлення, але доходить до 6%, після чого система перезавантажується. Деякі користувачі також скаржаться на раптове “зависання”, синій екран смерті і проблеми з продуктивністю.

“Довільні зависання після встановлення KB4535996 на XPS 15 з повністю оновленими драйверами. Видалив оновлення, і зависання припинилися”, – пише один з користувачів.

“Тільки що встановив це оновлення на свій ПК, і тепер він не завантажується. Провалює тест BIOS POST, видаючи звукові сигнали, абсолютно порожній екран”, – скаржиться ще один користувач.

На більшості систем KB4535996 не викликає ніяких неполадок. Тим, у кого після встановлення оновлення виникли проблеми, рекомендується його видалити.

windows 10 update

Нагадаємо, використовуючи реквізити платіжних карток громадян інших держав, зловмисник купував товари в Інтернет-магазинах. Далі продавав їх у соціальних мережах українцям.

Окрім цього, прогалини в безпеці знайдені в продуктах Amazon, Apple, Google, Samsung, Raspberry, Xiaomi, а також точках доступу від Asus і Huawei.

До речі, рекламні агенції, що надавали послуги з розміщення реклами, в тому числі на сайтах онлайн-кінотеатрів, своєю діяльністю забезпечували функціонування ресурсів з піратським контентом.

Зверніть увагу, цього року Facebook святкує 16 років від дати створення. За цей час багато користувачів активно наповнювали власні сторінки сотнями фото, даними про місця навчання чи роботи, сім’ю та друзів. Щоб така “колекція” особистої інформації не була використана у зловмисних цілях, власникам потрібно регулярно переглядати та змінювати параметри конфіденційності власної сторінки.

Також довгий час більшість користувачів вважали, що загроз для Linux значно менше, ніж для Windows чи macOS. Однак останнім часом комп’ютерні системи та додатки на базі цієї операційної системи все частіше стають об’єктами атак кіберзлочинців.

Поділитися
Exit mobile version