Оновлення Windows 10 викликає проблеми зі звуком

4 хв. читання

Згідно з повідомленнями користувачів Windows 10 May 2019 Update і November 2019 Update, після встановлення оновлення перестають працювати звукові карти, з’являється “синій екран смерті” або виникають проблеми з тимчасовим профілем користувача, а в процесі встановлення з’являються неінформативні повідомлення про помилку.

У різних користувачів проблеми можуть відрізнятися і зачіпають не всі встановлення Windows 10. За словами одних, KB4556799 скидає налаштування аудіодрайверів або навіть видаляє драйвер Realtek. Інші скаржаться на відсутність звуку. У користувачів, які ввімкнули на своїх системах Audio Enhancements, можуть виникнути проблеми з відтворенням аудіо (звук або не відтворюється зовсім, або відтворюється одночасно через вбудовані динаміки і через навушники) зі спотворенням звуку.

Для вирішення проблеми потрібно зробити наступне: правою кнопкою миші натиснути на значок регулятора гучності на панелі завдань, вибрати опцію “Відкрити параметри звуку”, прокрутити вниз і натиснути на “Панель управління звуком”. У вкладці “Відтворення” правою кнопкою миші потрібно натиснути на “Динаміки Realtek” і в меню вибрати “Властивості”. Далі слід відкрити вкладку “Додатково”, зняти галочку навпроти “Ввімкнути Audio Enhancements” і натиснути на “OK”.

Крім проблем зі звуком деякі користувачі скаржаться на зникнення даних і файлів, в тому числі документів і фотографій. На щастя, всі дані як і раніше залишаються на комп’ютері, просто при завантаженні замість звичайного профілю користувача Windows відкриває тимчасовий. Багаторазове перезавантаження системи повинно вирішити проблему. Якщо ні, то тоді потрібно: відкрити Параметри>Оновлення та безпека>Перегляд журналу оновлень, натиснути на “Видалити оновлення”, через рядок пошуку знайти KB4556799, натиснути на “Видалити”, підтвердити дію і при необхідності перезавантажити комп’ютер.

Новини

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ЗАХИСТИТИ GOOGLE ДИСК ЗА ДОПОМОГОЮ TOUCH ID АБО FACE ID?

ЯК НАЛАШТУВТАИ НОВИЙ ІНТЕРФЕЙС У НАСТІЛЬНІЙ ВЕРСІЇ FACEBOOK? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ЗАБОРОНИТИ GOOGLE СТЕЖИТИ ЗА ВАМИ ЧЕРЕЗ WI-FI?

ЯК ВІДПРАВЛЯТИ SMS З КОМП’ЮТЕРА НА ТЕЛЕФОН? – ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ANDROID

ЯК ОЧИСТИТИ ІСТОРІЮ В УСІХ МОБІЛЬНИХ БРАУЗЕРАХ? ІНСТРУКЦІЯ

ЯК КОРИСТУВАТИСЯ WHATSAPP З ДВОХ НОМЕРІВ? ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ANDROID

Нагадаємо, фахівці ІБ-компанії Malwarebytes виявили нову шкідливу кампанію, під час якої зловмисники викрадають дані банківських карт користувачів за допомогою вбудованого в сайт шкідливого ПЗ.

Зверніть увагу, хакерська група Shiny Hunters заявила, що викрала 500 ГБ даних із депозиторіїв технічного гіганта Microsoft на платформі розробників GitHub, якою  володіє компанія.

Також дослідники безпеки з компанії VPNpro проаналізували 20 найпопулярніших VPN-сервісів і виявили, що два з них містять уразливості, які зловмисники можуть проексплуатувати для перехоплення з’єднання з метою відправлення підроблених оновлень і встановлення шкідливих програм або крадіжки даних користувача.

Коли у Вас кілька облікових записів, тримати у голові усі паролі до них стає складно. Ви можете вдатися до простих комбінацій, однак це лише одна з багатьох помилок, які Ви можете допустити. Ознайомитеся із п’ятьма найпоширенішими помилками, до яких Ви можете вдатися під час створення та використання паролів.

До речі, купувати поганий ноутбук стає складніше, але те, що відрізняє найкращі ноутбуки від хороших ноутбуків, – це те, як вони врівноважують потужність, ефективність, портативність та комфорт. Як вибрати з-поміж кращих пропозицій, які вже є на ринку, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version