П’ять корисних функцій Gmail, які Ви могли пропустити. ІНСТРУКЦІЯ

2 хв. читання

Щодня ми надсилаємо та отримуємо більше 100 листів на день. З таким обсягом електронної пошти важко залишатися зосередженим на тому, що дійсно має значення.

Нижче наведено п’ять способів, за допомогою яких оновлений поштовий сервіс Gmail допоможе Вам заощадити час і зробити більше.

1. Можна легше розставити пріоритети електронної пошти

Скільки разів Ви прочитали електронну пошту та забули відповісти? Gmail завдяки швидким нагадуванням поруч із електронною поштою нагадає про забуті повідомлення та спонукатиме до пошуку й відповіді на них. Використовуючи машинне навчання, Gmail бере до уваги такі критерії, як часті контакти, щоб нагадати Вам відповісти на важливіші речі.

gmail nudge.max

Або якщо у вас є електронний лист, опрацювати який немає часу, Ви можете відкласти його, натиснувши “Snooze” та вибрати проміжок, протягом якого не бачитимете цю пошту, а потім Gmail знову про нього нагадає.

2. Можна швидше писати та відповідати на повідомлення електронної пошти

Gmail наділена новою функцією під назвою Smart Compose, яка пропонує фрази, які допоможуть Вам завершити речення у вашій електронній пошті, щоб Ви могли писати їх швидше. А якщо Ви хочете швидше відповідати на листи, можете скористатися функцією інтелектуальної відповіді, яка пропонує відповіді у нижній частині повідомлення – це зручно для роботи з електронними листами на ходу.

3. Ви можете працювати в автономному режимі

Немає доступу до Інтернету, але є багато речей, які потребують завершення? Увімкніть автономний режим Gmail, щоб завантажувати, читати, реагувати та шукати ваші бесіди, навіть якщо Ви не підключені до Інтернету. Для цього наберіть у Chrome “mail.google.com” – і все, можете відпочивати.

4. Ви можете отримувати матеріали, не виходячи з папки “Вхідні”

Нова Gmail надає швидкий доступ до програм, які часто використовуються, наприклад, Google Календар, додаток Keep and Tasks. Для цього не потрібно виходити з папки “Вхідні”.

5. Gmail допоможе зберегти Вашу інформацію в безпеці

Траплялося випадково тиснути на листи електронної пошти? Gmail допоможе уникнути спамерів, попередньо попереджаючи Вас, коли щось виглядає підозріло. Якщо Ви спробуєте натиснути на потенційне спам або фішингове повідомлення, отримаєте велике червоне попередження про те, що це виглядає небезпечно.

Поділитися
Exit mobile version