Перегляд історій у Facebook та Instagram об’єднали для користувачів

4 хв. читання
Як відновити видалені публікації чи історії в Instagram

Деякі користувачі Facebook нещодавно помітили, що тепер вони можуть переглядати свої історії в Instagram безпосередньо у головному додатку соціальної мережі.

Facebook давно дозволив (і заохочував) перехресне розміщення історій Instagram у Facebook, щоб допомогти популяризувати власну версію цього контенту – але з нового тестування видно, що історії з Instagram потраплятимуть одразу у Facebook для безпосереднього перегляду, пише The Verge.

Деякі користувачі Facebook нещодавно помітили, що тепер вони можуть переглядати свої історії в Instagram прямо в головному додатку соціальної мережі. Facebook давно дозволив (і заохочував) перехресне розміщення історій Instagram у Facebook, щоб допомогти наростити імпульс для власної версії формату, – але новий тест приносить історії Instagram безпосередньо у Facebook для безпосереднього перегляду.

Ви будете знати, дивитесь на історію у Facebook чи Instagram, виходячи з того, який колір оточує фотографію профілю. Історії Facebook мають блакитні кола, а Instagram мають ті самі рожеві/оранжеві відтінки значка програми.

Facebook чітко зазначає про те, хто може бачити ваші історії. Лише ваші підписники в Instagram, які зв’язали свій обліковий запис на Facebook – і які вже бачать Ваші історії – побачать нову опцію в Facebook.

“Люди у Facebook, які не стежать за вами в Instagram, не можуть бачити вашу історію”, – йдеться про цю функцію.

У Facebook зазначили, що функція “поважає всі існуючі налаштування конфіденційності”, а користувачі Instagram мають можливість уникнути своїх історій у Facebook, якщо захочуть.

Ця інновація – ще один крок у зусиллях Facebook зблизити свої платформи. Минулого місяця Facebook почав об’єднувати Facebook Messenger та чат Instagram. З часом WhatsApp також стане частиною цього уніфікованого чату.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Чому варто дотримуватись максимальної приватності Вашого профілю і сторінки у соцмережах

10 кращих застосунків для Android та iOS, які допоможуть Вам у навчанні

Чому слід оновлювати програмне забезпечення? Поради

Як заблокувати небажаний контакт у Facebook? – ІНСТРУКЦІЯ

Як зупинити відстеження небажаними програмами Вашої точної геолокації? ІНСТРУКЦІЯ

Як захистити екаунт TikTok? Поради

Нове сімейство троянських шкідливих програм виявили фахівці з кібербезпеки. Загроза поширюється через шкідливі торенти та використовує численні прийоми, щоб отримати якомога більше криптовалюти від жертв, та при цьому уникнути виявлення.

Також компанії Apple і Google оголосили, що в майбутніх версіях операційних систем iOS і Android буде реалізована система відстеження поширення COVID-19, для використання якої раніше була потрібна установка окремого додатка.

Зверніть увагу, як з’ясували фахівці компанії Palo Alto Networks, найчастіше зловмисники імітують сайти Microsoft, Facebook, Netflix, PayPal, Apple, Royal Bank of Canada, LinkedIn, Google, Apple iCloud, Bank of America, Dropbox, Amazon і Instagram.

До речі, Apple випадково дозволила шкідливій програмі Shlayer працювати на macOS. Шкідливе ПЗ було замасковано під оновлення для Adobe Flash Player і пройшло необхідну верифікацію в Mac App Store.

Співробітники Mozilla провели нове дослідження, яке підтвердило, що історія переглядів браузера дозволяє ідентифікувати користувачів. Вони з’ясували, що більшість користувачів слідують звичними схемами перегляду веб-сторінок, і це дозволяє онлайн-рекламодавцям створювати їх точні профілі.

Поділитися
Exit mobile version