Підключити Alexa тепер можна до будь-якого Bluetooth-обладнання

1 хв. читання

Alexa Mobile Accessory (AMA) Kit відтепер доступний для всіх виробників мобільних аксесуарів. Про це оголосила компанія Amazon, пише VentureBeat.

Комплект AMA розширює сферу застосування мобільного асистента Amazon із будь-яким Bluetooth-обладнанням. Він звільняє виробників від необхідності створювати власні мобільні додатки, оскільки дозволяє їх устаткуванню з підтримкою Bluetooth підключатися до програми на смартфоні Amazon Alexa App. Окрім голосового управління, це забезпечує доступ до тисячі існуючих умінь і навичок Alexa, а також до системи управління розумним будинком. Як відомо, спочатку AMA був доступний для обмеженого асортименту пристроїв, таких як Jabra Elite 65t і навушників від Bose і Sony. Усі вони використовували сервіс Alexa Voice Service (AVS).

Розробники можуть приступити до тестування AMA Kit негайно за допомогою прототипу розумної гарнітури, який компанія Qualcomm продає за 299 доларів. Це перший референсний дизайн для AVS, затверджений Amazon.

alexa ios

AMA – це елемент більш загального плану Amazon із розширення сервісу Alexa за межі розумних спікерів Amazon Echo, просуванню його в будинку, автомобілі, готелі, навчальні заклади та офіси компаній.

З минулого місяця Alexa for Business почали надавати  для сторонніх пристроїв, а у серпні був представлений Auto SDK – один з перших проектів команди Alexa Auto, що спрощує інтеграцію Alexa в бортові інформаційно-розважальні системи.

Поділитися
Exit mobile version