Gmail отримала нове обличчя

1 хв. читання

Українські користувачі поштового сервісу від компанії Google нарешті отримали оновлення веб-версії та мобільного додатку Gmail.

Так, відтепер пошта отримала кілька нових можливостей. Зокрема, розширився список дій з листами – їх можна архівувати, видаляти, відзначати прочитаним та відкладати на потім, не відкриваючи їх. Це відбувається за допомогою кнопок, які з’являються при наведенні курсору миші на тему.

gmail new 11

З’явилися підказки для швидкої відповіді на листи, а в правій частині вікна тепер розміщуються кнопки, які розгортають Google Calendar, Google Keep і Google Tasks. За допомогою цих сервісів можна з поштою створювати завдання, писати замітки і додавати нові події. Також додана підтримка офлайн-роботи, завдяки якій можна читати листи і писати відповіді без підключення до Інтернету.

Також, компанія Google запевняє, що її інженери посилили захист пошти від спаму і фішингу. Будь-які повідомлення тепер пропускаються через перевірку на основі машини, через алгоритм, що дозволить швидше додавати нові фільтри, через які відсікаються шкідливі листи. Окрім цього, була перероблена система оповіщень. Користувачі отримують оповіщення тільки про важливі листи, а ті, які не вимагають особливої уваги, з’являються у пошті мовчки.

Перейти до оновленого інтерфейсу пошти Gmail можна через меню налаштувань, і там же, за бажання, повернутися до попередньої версії.

Поділитися
Exit mobile version