Закриття Google+ 2 квітня не означає, що Ваші пости за роки користування соціальною мережею будуть втрачені. Як стало відомо Engadget, нещодавно ArchiveTeam почав кешувати загальнодоступний вміст Google+, щоб зробити його доступним в Інтернет-архіві після доленосного дня.

Вміст архіву не включатиме контент, який було видалено або закрито до початку процесу архівування, і не може містити всі коментарі або медіа з повною роздільною здатністю.

“Однак це є способом зберегти певні моменти зі свого життя, – впевнені журналісти видання. – Якщо Ви не хочете, щоб Ваша діяльність була записана для нащадків, можете видалити свій обліковий запис Google+ – поки що це не пізно зробити. Якщо ні – слідкуйте за процесом архівування в Інтернеті після видалення контенту з соцмережі.

Нагадаємо, компанія Google офіційно оголосила про закриття своєї соціальної мережі Google+ через уразливість, яка дозволяла стороннім розробникам доступ до особистих даних приблизно 500 тисяч користувачів мережі.

Для батьків Google пропонує безкоштовне рішення, як вберегти дитину від небажаного контенту. Додаток Family Link дозволяє зручно контролювати використання смартфона.

Також нещодавно Facebook платить користувачам у віці від 13 до 35 років до $ 20 на місяць, щоб вони встановили додаток для дослідження Facebook.