Презентація Windows 11: як подивитися та чого чекати від нової ОС

6 хв. читання

У четвер, 24 червня 2021 року, корпорація Майкрософт проведе подію, на якій говорили про “наступне покоління Windows”. Широко очікується, що Microsoft анонсує Windows 11 – зрештою, Windows 11 просто просочилася. Ось як дивитися і що ми очікуємо побачити.

Коли відбудеться подія Windows 11

Microsoft транслюватиме подію в прямому ефірі, починаючи з 11 ранку за східним часом (18-00 за київським часом), 24 червня 2021 року. На цьому заході будуть присутні генеральний директор Microsoft Сатья Наделла та директор з питань продуктів Панос Панай. Якщо Ви не можете налаштуватися під час прямого ефіру, ви можете зайти на веб-сайт Microsoft і переглянути його пізніше за власним розкладом.

Windows 11 1

Хто буде дивитися івент не в Live-режимі, то трансляція починається з 2 год і 25 хвилин*

Як дивитись подію Windows 11

Ви можете спостерігати за подією Windows 11 лише за допомогою веб-браузера. Просто перейдіть на офіційну сторінку подій Microsoft Windows, щоб налаштуватися, коли прийде час.

Потоки подій Microsoft працюють у будь-якому сучасному браузері, включаючи Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari та Mozilla Firefox. Ви можете транслювати їх на ПК з Windows 10, Mac, Chromebook, iPad, планшеті Android, ПК з Linux або на будь-якому іншому пристрої, яким Ви користуєтесь.

Хочете дивитись на потоковому пристрої, ігровій консолі чи смарт-телевізорі? Можливо, Ви також зможете знайти прямий ефір на YouTube-каналі Microsoft, коли прийде час.

Якщо Ви пропустите пряму трансляцію, Ви зможете налаштуватися пізніше, переглянувши сторінку або знайшовши її на YouTube-каналі Microsoft.

Чого очікувати

На конференції Build 2021 25 травня 2021 року генеральний директор Microsoft Сатья Наделла заявив, що він використовує “наступне покоління Windows” протягом декількох місяців, і що ми почуємо про це на цій події.

З тих пір Microsoft дражнить Windows 11. Але це не просто дражнилка: вже з’явилася рання збірка Windows 11.

Отже, саме цього ми і очікуємо: офіційний анонс Windows 11. Якщо Вам цікаво, як буде виглядати користувальницький інтерфейс Windows 11, Ви вже можете подивитися. На панелі завдань є нове меню “Пуск”, нові піктограми ( оновлення інтерфейсу “Sun Valley”) та кнопка віджетів. Крім того, Вам потрібно увійти за допомогою облікового запису Microsoft, якщо Ви не перейдете на Windows 11 Professional.

Однак витік – це рання збірка. В оголошенні ми очікуємо почути більше про майбутні плани для Windows 11.

Ось що ми очікуємо почути про:

Плани випуску: Коли Microsoft випустить Windows 11? Якби нам довелося здогадуватися, ми б сказали, що це буде до кінця 2021 року. Певним чином, це виглядає більше як велике оновлення для Windows 10. Однак ми не знаємо, яким буде цикл випуску.

Вартість оновлення: якби нам довелося здогадуватися, ми б сказали, що Windows 11 буде безкоштовним оновленням з Windows 10.

Майбутнє магазину: Microsoft розповіла про оновлений магазин Microsoft, приділяючи більше уваги прикладам для настільних ПК. Ходять чутки навіть про те, що Microsoft Store дозволить інші магазинні програми, такі як Steam, а також конкуруючі браузери, такі як Google Chrome.

Налаштування та Панель керування: Збірка Windows 11 має програму Налаштування майже незмінною з Windows 10, а Панель управління все ще існує. Чи планує Microsoft нарешті уніфікувати налаштування Windows?

Все інше: Ми спочатку задавались питанням, чи не просочилася Windows 11 для створення ажіотажу, але, чесно кажучи, ця “витікаюча” версія є неймовірною. Microsoft, мабуть, хоче поділитися детальнішими відомостями про свої плани щодо Windows 11 та майбутнє операційної системи Windows.

Ми знаємо багато про поточну версію Windows 11, що просочилася, але ми не знаємо, які зміни планує внести Microsoft до її випуску, або які є більші плани компанії. Ми почуємо набагато більше про це на заході.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як виявити та чому краще не сперечатися з “тролями”? ПОРАДИ

Правила безпеки дітей в Інтернеті

Як захистити підлітків від інтернет-шахраїв? ПОРАДИ

Як зберегти заряд батареї на Вашому iPhone? ПОРАДИ

Як користуватись Google Docs? ІНСТРУКЦІЯ

До речі, Google планує ускладнити Android-додаткам відстеження користувачів. Компанія анонсувала зміни в те, як обробляються унікальні ідентифікатори пристроїв, що дозволяють відстежувати їх між додатками.

Також Apple має намір випустити оновлення для своїх пристроїв, після якого вони дозволять користувачам дізнаватися, яку саме інформацію про них збирають додатки.

Microsoft детально розповість про “наступне покоління Windows” на спеціальному заході, який відбудеться в кінці цього місяця. Компанія почала розсилку запрошень на захід, який буде повністю присвячено програмній платформі Windows і почнеться о 18:00 (за київським часом) 24 червня.

Окрім цього, зловмисники поширюють шкідливе ПЗ під виглядом популярних Android-додатків від відомих компаній. Підроблений плеєр VLC, антивірус Касперського, а також підроблені додатки FedEx і DHL встановлюють на пристроях жертв банківські трояни Teabot або Flubot, вперше виявлені раніше в цьому році.

Поділитися
Exit mobile version