“Прокачати” смартфон: огляд кращих безкоштовних додатків для Android

10 хв. читання

Найбільша сила ОС Android – це її екосистема. Кількість додатків Android вимірюється десятками тисяч. Люди завантажували їх мільярди разів. Деякі з них коштують грошей, а деякі – ні.

Як правило, найкращі програми будуть коштувати Вам кілька доларів. Однак, є багато дивовижних варіантів, які нічого не коштують. Ці послуги, як правило, підтримуються рекламою, спонсорством певного роду або іншим фінансовим механізмом. Пропонуємо Вам запастися справді відмінними речами – це найкращі безкоштовні програми для Android.

1Weather

1Weather — це найбільш докладний додаток погоди, який Ви можете знайти. Він поставляється з усіма опціями, включаючи поточну погоду, радар, прогнози, цікаві факти про метеорологію, графіки і навіть трекер сонця і місяця. Дизайн чудовий, також додаток включає в себе кілька досить пристойних налаштованих віджетів. Ним можна безкоштовно користуватися, а плата в розмірі $ 1,99 – це просто видалення реклами. Поки Ви не заперечуєте, що додаєте рекламний банер, Ви отримуєте всі функції у безкоштовній версії.

Завантажити тут.

Bitwarden Password Manager

Bitwarden Password Manager є одним з кількох пристойних безкоштовних додатків менеджерів паролів. Він працює як більшість менеджерів паролів. Ви отримуєте сховище з усіма іменами користувачів і паролями. Ви можете зберігати стільки логінів і паролів, скільки Ви хочете, без занепокоєння і витягати їх у міру необхідності. Крім того, додаток має 256-бітове шифрування AES і відкритий код джерело. Він має всі ознаки хорошого, вільного менеджера паролів. KeePassDroid є ще одним чудовим варіантом у цьому просторі, але нам трохи більше подобається користувальницький інтерфейс Bitwarden.

passwod 22

Завантажити тут.

Blue Mail

Blue Mail є одним з кращих безкоштовних додатків на Android для електронної пошти. Він має простий дизайн, який допомагає зберігати ваші електронні листи в рядку. Крім того, він поставляється з підтримкою для багатьох інших провайдерів електронної пошти (gmail і т.д.), кольорового кодування для організації, додавання тем, підтримки Android Wear та віджетів. Існує також безліч інтелектуальних функцій, таких як блокування сповіщень у певний час (для кожного облікового запису), які допомагають управляти вашою поштою. В світі існує зовсім небагато додатків з подібними можливостями, так ще й безкоштовно. Проте є деякі питання щодо політики конфіденційності. Ми рекомендуємо додатково перевірити, якщо вам важливі подібні речі.

Завантажити тут.

Feedly

Feedly є одним з кращих новинних додатків, і це саме той додаток, який Ви повинні обов’язково спробувати. Це RSS-рідер, що означає, що ви можете підписатися на купу різних веб-сайтів і отримувати новини від усіх відразу. Програма також підтримує підкасти, канали YouTube та багато іншого. Найважливіша хороша річ про використання програми, як Feedly – це можливість привести всі ваші інтереси в одне місце і прочитати про останні новини. Він повністю безкоштовний і дуже простий у використанні, коли ви його налаштуєте. Це, безумовно, один з кращих безкоштовних додатків типу RSS-рідерів для Android. Сам додаток зараз зазнав великих змін у дизайні. Ті, хто хоче використовувати старий дизайн Feedly, можуть спробувати Feedly Classic в магазині Google Play.

Завантажити тут.

Gboard

Gboard є офіційним додатком Google для клавіатури. Це проста клавіатура, яка не має занадто багато зайвих функцій. У ній є підтримка жестів (ковзання), легка тема, голосовий набір, пошук смайлів, підтримка GIF тощо. Найбільш унікальною особливістю додатку є вбудований пошук Google, який дозволяє шукати в Інтернеті, не виходячи з клавіатури або програми, в якій ви перебуваєте. Він також може синхронізуватися між пристроями, щоб збережені слова були завжди у пам’яті пристроїв. Він ефективний, простий і 100% безкоштовний. Ви точно забажаєте спробувати цей варіант, якщо клавіатура телефону підходить вам. Це один з кращих безкоштовних додатків для Android. SwiftKey також є добрим варіантом, і це також безкоштовно.

Завантажити тут.

Google Drive

Пакет Google Drive – це група програм, які безпосередньо інтегровані в Google Drive. Додатки включають Google Docs, Google Slides, Google Sheets, Google Фото та Google Keep разом із власною програмою Google Диск. Ці програми зосереджені в першу чергу на роботі офісу для документів, електронних таблиць і показів слайдів, але також працюють для отримання нотаток, створення резервних копій ваших фотографій і зберігання будь-якого файлу, про який ви можете думати. Найкраще, що всі вони безкоштовні, якщо вам не потрібно більше 15 Гб пам’яті на Диску Google. Більшість людей використовують менше місця. Це кращі безкоштовні програми для Android.

Завантажити тут.

Google Maps і Waze

Google Maps і Waze – дві програми навігації. Карти Google нададуть вам покрокові інструкції, дозволять переглядати підприємства (та їхні відгуки) на картах, а також усі інші види інформації. Waze – інша навігаційна програма. Це дозволяє перевіряти трафік уздовж вашого маршруту. Google Maps, безумовно, є більш потужним з двох. Waze трохи легше використовувати. Це робить його хорошим варіантом, якщо ви шукаєте щось просте. Обидві програми постійно отримують багато нових оновлень і функцій. Ви не можете піти неправильно в будь-якому випадку.

Завантажити Google Maps.

Завантажити Waze.

Imgur і Giphy

Imgur і Giphy – це дві бази даних зображень. Вони — чудові місця для пошуку таких смішних GIF-файлів, веселих зображень, коротких фактів та інших видів розважальних цілей. Більшість з цих дивовижних фотографій, які Ви бачите на Facebook, Twitter, розміщені там. Imgur також є службою завантаження зображень, яку більшість людей використовує на Reddit. І Giphy, і Imgur є повністю безкоштовними для завантаження та використання. Вони вас підтримають, якщо ви хочете вбити кілька хвилин, або підібрати ідеальну реакцію в GIF для цього твіттера або публікації Google+. Вони є двома безкоштовними програмами для Android. Крім того, ви можете завантажувати свої зображення в Imgur без обмежень для обміну різними місцями.

Завантажити Imgur.

Завантажити Giphy.

Musicolet

Musicolet – інтригуючий варіант для відтворення музики на смартфоні. Він виконує всі основні функції, включаючи списки відтворення, редагування тегів, організаційні особливості, перегляд файлів і підтримку вбудованих текстів (LRC). Ви також отримуєте еквалайзер, таймер сну, віджети, елементи блокування екрана, підтримку Android Auto тощо. Вона охоплює в основному всі стандартні випадки використання. Крім того, плеєр абсолютно безкоштовний без будь-яких покупок у програмі та без реклами. Ми також дуже вподобали простий, ефективний інтерфейс користувача.

Завантажити тут.

ProtonVPN

ProtonVPN є одним з небагатьох VPN з повністю вільним варіантом, який також не має обмежень на пропускну здатність. Програма має шифрування, офіс, що базується в Швейцарії та сувору політику ведення журналу. Це все має велике значення для VPN. Крім того, безкоштовна версія має сервери в трьох країнах. Ви не отримуєте повну швидкість у безкоштовній версії, але необмежена пропускна здатність це компенсує. Ми рекомендуємо його для відвідування аеропортів, перевіряючи електронну пошту в Starbucks, або будь-яку іншу ситуацію, коли певна конфіденційність є корисною.

Завантажити тут.

Quik

Quik – це відеоредактор для GoPro. Це один з небагатьох небагатьох програм для редагування відео, і це повністю безкоштовна програма. Як це працює — додаток зніме відео, яке ви захопили, а потім змонтує його в своєрідному відеоколажі. Ви будете мати повний контроль над тим, якої довжини будуть ці кліпи, де робити скорочення, а також деякі ефекти та додаткові матеріали, які ви можете додати зверху, щоб додати трохи чуття. Quik не можна порівняти з настільними програмами, такими як Final Cut Pro або Adobe Premiere Pro, але він працює на диво добре для більшості простих відео. Є, безумовно, кращі редактори відео, але багато з них коштують грошей.

Завантажити тут.

TickTick

TickTick є одним з кращих додатків на Android для створення планів дій. Насправді це дуже схоже на Wunderlist. Ви можете створювати списки, обмінюватися завданнями з іншими людьми, організовувати свої завдання різними способами, отримувати нагадування, встановлювати повторювані завдання тощо. Він також дуже модульний. Це допомагає в організації. Віджети також там непогані. Є про-версія, вона додає такі функції, як підтримка календаря та інші додаткові функції. Безкоштовна версія цього набагато вище того, що більшість інших програм-планувальників пропонують.

Завантажити тут.

Нагадаємо, Google планує вжити додаткових заходів для боротьби з шахрайськими розширеннями для Chrome. Так, Google планує видаляти розширення з веб-магазину Chrome, якщо вони порушують нові політики.

Також на щорічній конференції Apple для розробників WWDC 2019 була представлена ​​нова технологія авторизації “Увійти за допомогою Apple”. За бажання користувачі можуть приховати свою фактичну адресу пошти, а Apple випадковим чином згенерує тимчасову адресу.

До речі, незважаючи на безліч шахрайських схем – від нав’язливої реклами і до майнінгу криптовалют за Ваш рахунок – існує кілька простих порад, які вбережуть Ваш браузер і комп’ютер від зовнішніх загроз.

Поділитися
Exit mobile version