Санкції проти “Яндекс” продовжили на три роки

2 хв. читання

Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО України щодо санкцій для російських компаній і окремих осіб. На сайті президента опубліковано список людей і компаній, які підпадають під санкції (додаток 1), (додаток 2).

Зокрема, продовжено санкції для компанії “Яндекс”. Вперше її діяльність на території України була заборонена в 2017 році, а зараз обмеження продовжили ще на 3 роки. У список потрапило безліч дочірніх підприємств компанії.

Зверніть увагу: однією з корисних можливостей операційної системи Windows є заборона запуску виконування файлів шкідливих і потенційно небезпечних програм. З цієї статті Ви дізнаєтесь, як налаштувати заборону запуску виконуваних файлів з каталогу і таким чином убезпечити свій комп’ютер від вірусів.

Нагадаємо, компанія Google оголосила про те, що вона почне звертатися до європейських користувачів Android, яким браузером і пошуковою системою вони бажають користуватися на своїх пристроях.

До речі, чи знаєте Ви, що Windows 10 має цікаву функцію “Фокусування уваги” (Focus Assist) – щось на кшталт режиму “Не турбувати”, який дозволяє заборонити інформування та повідомлення від застосунків, системи та людей у певний час.

Також однією з корисних можливостей операційної системи Windows є заборона запуску виконування файлів шкідливих і потенційно небезпечних програм. Дізнайтесь, як налаштувати заборону запуску виконуваних файлів з каталогу і таким чином убезпечити свій комп’ютер від вірусів.

Поділитися
Exit mobile version