Секретні інструкції з ремонту техніки Apple з’явилися у Мережі, – ВІДЕО

1 хв. читання

Користувач YouTube Арман Хаджі (Arman Haji) виклав відео від Apple з докладною інструкцією, дотримуючись якої можна полагодити практично будь-який гаджет компанії.

Ролики містять секретні дані та були створені для внутрішнього використання лише для працівників «яблучної» компанії, повідомляє Motherboard.

Як зазначає джерело, двоє співробітників Apple вже підтвердили достовірність інформації.

На 11 відео показано, як за допомогою спеціальних інструментів і апаратів, також розроблених і патентованих Apple, виконується ремонт техніки.

aplle remont 3

Так, серед них інструкції із заміни акумулятора, дисплея, Taptic Engine та інших компонентів iPhone X, а також матеріали з ремонту MacBook і iMac Pro.

Хаджі розповів, що випадково наткнувся на ролики у Twitter. “Після того, як екаунт користувача, який їх опублікував, відключили, я вирішив, що їх повинні побачити інші люди, тому виклав їх на YouTube “, – розповів Хаджі виданню.

Зазначимо, що після публікації відео на YouTube та розповсюдження новини в Інтернеті ролики зникли з екаунта Армана Хаджі. Редакції “CyberCalm” вдалося їх завантажити завчасно.

 

 

Поділитися
Exit mobile version