Скільки доведеться платити за підтримку Windows 7?

1 хв. читання
google calendar

З 14 січня 2020 року буде припинена підтримка Windows 7. Microsoft обіцяла додатково розширити підтримку оновлень безпеки для Windows 7 ще на три роки для корпоративних клієнтів і державних структур, пише Wccftech.

Але вже зараз багато великих компаній почали отримувати повідомлення від Microsoft, що містить план оплати за використання Windows 7. З січня 2020 року вартість підтримки Windows 7 Professional складе $ 50 за пристрій, а корпоративна версія Windows Enterprise (угода про ліцензування між конкретною компанією і Microsoft) обійдеться клієнтам в $ 25 за пристрій.

До речі, з кожним роком ці суми будуть подвоюватися. Таким чином, в 2021 році компаніям доведеться викласти додаткові $ 100 за Extended Security Updates (ESU) для Windows 7 Professional і $ 50 для Windows Enterprise. Нарешті, з січня 2022 по січень 2023 року вартість підтримки згаданих операційних систем зросте до $ 200 і $ 100 відповідно.

Зверніть увагу:  Microsoft вже повідомила про “дату смертіопераційної системи Windows 10. Після цієї дати компанія перестане здійснювати будь-яку підтримку ОС. Користувачі втратять можливість отримати консультацію від фахівців за номером телефону, гроші за яку вже сплати в рамках ліцензії.

Поділитися
Exit mobile version