Смартфон з підтримкою 5G готує Xiaomi

2 хв. читання
Xiaomi Mi MIX

Одразу після анонсу процесора Snapdragon 855 із підтримкою 5G в мережі почали з’являтися різні здогадки щодо смартфонів на базі топової платформи. Першою про запуск 5G-пристрою повідомила OnePlus, проте Xiaomi встигла не лише анонсувати смартфон із підтримкою нових мереж, вона вже готова запустити продаж пристроїв.

Про це повідомляє 24 канал.

У зв’язці зі смарт-антеною Xiaomi апарат зміг забезпечити завантаження даних на швидкості до 2 Гбіт/с. Під час презентації підключений до мережі 5G пристрій використовували для перегляду веб-сторінок, відтворення відео і роботи з додатками.

Варто відзначити, що Xiaomi ще в 2016 році створила спеціальну дослідницьку групу, яка займалася всебічним вивченням стандарту 5G, а до 2017 року остаточно затвердила дизайн нових смартфонів. Повідомляється, що фірмові антени, створені для роботи з мережами нового покоління, за своїми характеристиками і дизайном істотно відрізняються від аналогів інших виробників.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ Xiaomi Mi Mix 3

Дисплей

Тип: AMOLED

Діагональ: 6,39 дюйма

Роздільна здатність: 2340 х 1080 пікселів

Процесор

Qualcomm Snapdragon 855

Відеопроцесор

Adreno 640

Пам’ять

Оперативна: 6 ГБ / 8 ГБ / 10 ГБ

Вбудована: 128 ГБ / 256 ГБ

Камера

Основна: 12 Мп + 12 Мп

Фронтальна: 24 Мп+ 2 Мп

Акумулятор

3 850 мАг

Операційна система

Android 9.0 Pie

У плани компанії також входить спільне з China Mobile просування нового стандарту зв’язку. На конференції були згадані такі перспективні технології, як інтернет речей, навігація з елементами доповненої реальності, тривимірні голографічні відеодзвінки, хмарний ігровий стрімінг та багато іншого.

Очікується, що масштабне тестування 5G-модифікації смартфона стартує на території Китаю вже в першому кварталі 2019 року, а в подальшому новинка почне продаватися і в європейському регіоні.

Ціна Xiaomi Mi Mix 3 5G наразі не повідомляється.

Поділитися
Exit mobile version