Смартфони Huawei можна буде розблокувати за допопомогою двох облич

2 хв. читання

Розблокування обличчям у смартфонах Huawei відтепер підтримує функцію для двох облич. Таким чином користувачі зможуть зберігати два профілі особи на своїх смартфонах та використовувати будь-який з них для розблокування пристрою. Про це повідомляє Gizmochina.

Нове оновлення наразі доступне тільки для двох флагманських смартфона компанії – Huawei Mate 20 Pro і Huawei Mate 20 RS Porsche Edition. Для тих, хто отримав оновлення, може використовувати нову функцію, виконавши наступні кроки:

  • У меню налаштувань перейдіть до розділу “Безпека та конфіденційність” (“Security and Privacy”).
  • Увійдіть в розділ “Розблокування обличчям” (“Face Unlocking”).
  • Як тільки Ви додасте перший профіль особи, отримаєте можливість додати “Нове запасне обличчя” (“New Spare Face”).
  • Натисніть на цю опцію і виберіть “Почати запис” (“Start Entry”).
  • Потім натисніть на “Запишіть друге обличчя” (“Enter the second face”), щоб завершити процес додавання іншого профілю.

Будь-який екаунт лицьового профілю може бути використаний для будь-якої функції, включаючи розблокування телефону, розблокування додатків, аутентифікацію платежу Alipay або WeChat.

huawei two faces

Прошивка EMUI 9.0 також має функцію, яка приховує повідомлення до тих пір, поки не буде виконано розпізнавання обличчя, і для цього також може використовуватися будь-який з профілів особи.

Оновлення мобільної операційної системи Huawei на базі Android EMUI також вносить нові зміни поряд з усіма функціями Android 9 Pie. Апдейт надходить з безліччю виправлень помилок і поліпшень в порівнянні з EMUI 8.0. Новий користувацький інтерфейс краще оптимізований для повноекранного відображення та містить додаткові функції на основі штучного інтелекту.

Cybercalm писав про смартфони, які можна розблокувати за допомогою обличчя. У їх перелік увійшли флагманські смартфони Sony двох останніх років, Huawei P20, Galaxy A8, а також бюджетні моделі від Motorola.

Також фотографії та зображення, завантажені з Інтернету, можуть стати причиною зламу навіть найсучасніших смартфонів під управлінням Android, оснащених навіть найбільш сучасними засобами захисту.

Окрім цього, у Cybercalm є список моделей смартфонів, випромінювання яких небезпечні для здоров’я.

Поділитися
Exit mobile version