Стали відомі переваги 5G

1 хв. читання
phone typing

У 2019 виробники смартфонів готуються представити апарати з підтримкою 5G, а перші пристрої будуть показані на MWC 2019, пише AndroidPolice.

У будь-якому випадку, навіть 4G-з’єднання багатьом достатньо для комфортної роботи. Але давайте з’ясуємо, що нам дасть 5G?

З появою 5G ми зможе дивитися фільми в 4K-якості без будь-яких проблем, крім того, це дозволить розробникам софту реалізувати цікаві ідеї. Може з’явитися новий тип програмного забезпечення, який з 4G неможливий. Наприклад, можна буде грати в ігри без установки, тобто гра зможе використовувати тільки необхідні ділянки карти в міру проходження, що дозволить економити пам’ять смартфона.

Всі сервіси будуть переходити в хмару, це дозволить їм працювати з двома і більше операційними системами. Всі додатки можуть зберігатися в хмарі користувача, і лише при необхідності вони будуть завантажуватися компонентами в пам’ять телефону. Онлайн ігрові сервіси стануть більш актуальними. 5G підштовхне ще і розвиток розумного міста і будинку.

До речі, п’яте покоління зв’язку 5G в Україні з’явиться не раніше 2020 року. Про це заявив член правління Інтернет-асоціації України, радник голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Олександр Глущенко.

Поділитися
Exit mobile version