Сигналізація на будинок – відтепер у Вашому смартфоні

2 хв. читання
home signalisation

Нову послугу SafeHome запроваджує оператор мобільного зв`язку “Київстар” спільно з компанією “Охоронний холдинг”. Про це йдеться у прес-релізі компанії.  Послуга покликана контролювати безпеку власного будинку та квартири за допомогою смартфонів.

“Унікальність пропозиції в тому, що клієнт отримує не просто «розумну», але й вигідну охорону будинку з обладнанням та підключенням без додаткової плати, є лише плата за послугу”, – говорить директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку “Київстар” Євген Кражан.

Місячна плата за послугу становить 400 гривень. У вартість послуги входить користування обладнанням, повний пакет послуг охоронної компанії – від супроводу клієнта, до виїзду за викликом, передача даних з пристрою.

В охоронний пристрій вже встановлена ​​SIM-карта “Київстар”. Управління та контроль сигналізацією здійснюється дистанційно, як зі смартфонів, так і з кнопкових мобільних телефонів. Користувачі кнопкових мобільних можуть активізувати або відключити пристрій, зателефонувавши на нього. Якщо тривога спрацює, абонент отримає повідомлення і йому надійде телефонний дзвінок.

За допомогою програми для смартфона крім зазначених опцій можна уточнити статус охорони будинку в реальному часі та керувати «розумним» обладнанням. Сигналізація має рівень захисту Grade2, це означає, що обладнання захищене від “глушилок”. Якщо датчик спрацює або зв’язок з обладнанням зникне, власнику житла і “Охоронному Холдингу” надійде сигнал тривоги. Наряд охоронної компанії відразу виїжджає на місце події.

“Послуга SafeHome – це моніторинг та технічна підтримка об’єкту, що охороняється в режимі 24/7. Ваш особистий менеджер відповість на всі питання і надасть вичерпну консультацію. Це інноваційна і зручна охорона, а пакетна пропозиція для клієнта – одне з найбільш зручних і лояльних на ринку”, ­­– коментує комерційний директор “Охоронного Холдингу” Олексій Шевченко.

На першому етапі проекту послуга буде доступна жителям Дніпра, Запоріжжя, Львова, Києва та кількох населених пунктів у Київській області: Вишневе, Боярка, села Чайки, Білогородка, Софіївська та Петропавлівська Борщагівка. Надалі SafeHome буде доступний по всій території України.

Поділитися
Exit mobile version