У Gmail тепер можна відповідати на кілька листів разом

2 хв. читання

Компанія Google котре оновила свій поштовий сервіс Gmail. У пошті з’явилося вдосконалене контекстне меню, яке можна викликати натисканням на праву клавішу миші.

Завдяки цьому користувачам вдасться істотно полегшити процес взаємодії з платформою та зі зручністю керувати вхідними і вихідними повідомленнями.

Якщо раніше натискання на праву кнопку миші дозволяло тільки видалити, архівувати або зазначити лист як прочитане/непрочитане, то тепер перелік можливих дій збільшився.

gmail new1

Поки що у Gmail українські користувачі мають змогу користуватися старим виглядом меню дій. Однак Google обіцяє, що оновлення поширюватиметься поступово та буде доступне всім користувачам протягом найближчих кількох тижнів.

Так, користувачі Windows зможуть відповідати на одне або кілька повідомлень разом, переслати до вхідної чи відправлене раніше послання іншому адресату, переміщати, маркувати, відзначати як непрочитане, відкривати в новому вікні, шукати всі повідомлення від обраного відправника і здійснювати ще ряд не менш значимих дій. Аналогічні дії будуть доступні і користувачам Mac шляхом подвійного натиснення на сенсор миші або трекпад.

Як писав Cybercalm, інженери Google посилили захист Gmail від спаму і фішингу – тепер будь-які повідомлення пропускаються через перевірку на основі машинного навчання, що дозволить швидше додавати нові фільтри, через які відсікаються шкідливі листи.

Також у пошті Gmail для захисту приватної інформації відтепер можна надсилати конфіденційні листи. Це означає, Ваш лист має обмеження щодо дій сторонніх осіб.

Поділитися
Exit mobile version