У Google Play з’явилася підтримка 3D Touch

1 хв. читання
Google Play 0

Google випустив оновлення для свого магазину застосунків, пише Pingvin.pro.

В Google Play з’явилася підтримка технології чутливого до сили натискання екрана 3D Touch. Раніше для ознайомлення з контекстним меню необхідно було натиснути на піктограму з трьома вертикальними крапками. Користувачів це дратувало, оскільки вони у більшості випадків промазували. Завдяки поступовому удосконаленню магазину все стало набагато практичніше.

Контекстне меню дозволяє завантажити застосунок, додати його в список побажань або видалити з нього, запустити, придбати або видалити з рекомендованих. Зараз викликати меню можна шляхом тривалого затискання іконки обраної програми. Закриття можна здійснити натисканням на будь-яку частину екрана.

Також розробники внесли декілька змін у зовнішній вигляд Google Play. Вони удосконалили саме контекстне меню. Відтепер взаємодія з каталогами стала ефективнішою та інформативнішою.

До речі, багато компаній, які випускають смартфони, мають власні магазини додатків. Серед них Apple, Samsung, Huawei, а для усіх інших є Google Play. Але тепер до великих гравців приєднається молода компанія Realme, яка займається випуском недорогих цікавих смартфонів для молодої аудиторії.

Поділитися
Exit mobile version