Chrome OS наділять кількома віртуальними робочими столами

2 хв. читання
google pixelbook 2

Chrome OS може здатися “легкою” операційною системою, спрямованою на студентів та користувачів, яким не надто потрібні комп’ютери за винятком певної продуктивності та веб-пошуку. Однак, якщо Вам подобається Chrome OS і хотіли б побачити у ній більше функції, є хороші новини.

Журналістам видання 9to5Google вдалося випробувати нову функцію, яку незабаром отримає Chrome OS у вигляді віртуального робочого столу. Функція, яку звикли бачити в інших операційних системах, таких як Linux, MacOS та новіших версіях Windows, також з’явиться для Chrome OS.

За словами журналістів, віртуальні стільниці в Chrome OS працюватимуть так само, як в інших операційних системах, тому, якщо ви вже знайомі з цією функцією, Вам не знадобиться багато часу для її опанування.

Як відомо, кілька віртуальних робочих столів зазвичай є розділеними. Там Ви можете відкривати програми та групувати їх відповідно до Ваших потреб. Наприклад, один робочий стіл можна використовувати для роботи, інший для особистого, один для відео тощо.

Однак коли саме нова функція стане доступною широкому загалу, поки що невідомо.

Нагадаємо, компанія Google додала в операційну систему Chrome OS підтримку віртуального середовища Debian Stretch останньoї стабільної версії 9.0. Завдяки такому нововведенню усі комп’ютери і планшети на базі Chrome OS зможуть запускати програми та ігри від Linux без будь-якого втручання в їх роботу.

Поділитися
Exit mobile version