У Skype подвоять кількість учасників групового відео-чату

1 хв. читання
skype android

Microsoft планує подвоїти кількість осіб, які можуть брати участь у групових відеодзвінках Skype. Про це повідомляє The Verge. Виробник програмного забезпечення тестує оновлення Skype, що підвищить ліміт з 25 осіб до 50 учасників.

Нововведення допоможе компаніям, які користуються для відеоконференцій послугами Skype, проводити наради чи зустрічі онлайн. Нова функція Skype надасть перевагу Microsoft перед Apple, яка встановила ліміт на 32 особи у групових відео-чатах FaceTime, йдеться у повідомленні.

Щоб впоратися з такою кількістю відео-дзвінків, корпорація Microsoft модеруватиме відео-конференцію, надсилаючи її учасникам сповіщення замість того, щоб телефонувати кожному з них.

Ви також зможете зателефонувати учасникам після того, як відео-дзвінок розпочнеться, навіть якщо вони не відповідатимуть на сповіщення.

Випробувати бета-версію нових функцій виклику у Skype можна буде найближчими місяцями.

Нагадаємо, найпопулярнішими додатками у лютому 2019 року серед українських користувачів залишаються Viber, Chrome, YouTube, та Gmail. Натомість Duo, а Вконтакте й Skype вибули з рейтингу.

Також компанія Microsoft оновила браузерну версію Skype, надавши їй підтримку відеодзвінків у розрішенні HD.

Раніше компанія Microsoft офіційно заявила про те, що класичний оригінальний Skype без купи зайвих можливостей повністю помер, його підтримка більше не здійснюється

Поділитися
Exit mobile version