Прощавай, Skype! Microsoft більше не оновлюватиме сервіс

2 хв. читання

За 15 років свого існування Skype встиг побути одним з найпопулярніших в світі сервісів для спілкування, а потім втратити практично всю свою аудиторію. Останні роки розробники намагалися зробити все можливе заради того, щоб зробити його крутішим за WhatsApp, але у них нічого не вийшло, пише Akket.com.

Компанія Microsoft офіційно заявила про те, що класичний оригінальний Skype без купи зайвих можливостей повністю помер, його підтримка більше не здійснюється.

Також використовувати класичний Skype 7.4 на комп’ютерах і планшетах більше неможливо, причому неможливо навіть увійти в обліковий запис. При спробі підключитися до серверів сервісу з’являється повідомлення зі словами про необхідність оновитися до нового Skype 8, або ж вийти з облікового запису.

025BSl 008CSU

Однак, на даний час версія сервісу 8.0, яку потрібно обов’язково встановити для продовження використання всього месенджера, працює виключно на Windows 10 і сучасних версіях macOS. Таким чином, користувачі старих збірок «вінди» просто не можуть користуватися Skype.

Навряд чи користувачам сервісу, які його використовували в класичній версії, таке нововведення сподобається, адже фактично їх поставили перед фактом – оновитися або ж відмовитися від використання сервісу для спілкування.

Нагадаємо, що месенджер Skype від компанії Microsoft отримав можливість проводити дзвінки із “живими” підписами та субтитрами.

Нова функція працює в останній версії месенджера як під час дзвінків один одному, колезі або просто на телефонний номер, так і під час групового зв’язку з робочою групою або безліччю друзів

Поділитися
Exit mobile version