Революція в месенджерах: Skype запроваджує субтитри та переклад на 20 мовах

1 хв. читання

Месенджер Skype від компанії Microsoft отримав можливість проводити дзвінки із “живими” підписами та субтитрами.

Нова функція працює в останній версії месенджера як під час дзвінків один одному, колезі або просто на телефонний номер, так і під час групового зв’язку з робочою групою або безліччю друзів, пише видання “Компъютерное обозрение“.

За задумом розробників, нововведення покликане спростити спілкування для слабочуючих людей, а також для тих, хто розмовляє різними мовами.

Функцію “живих” підписів і субтитрів легко активувати для поточного або всіх дзвінків у розділі налаштувань. Вона оптимізована для швидкої і безперебійної роботи, а текст контекстуально оновлюється у процесі мовлення.

На даний час підписи і субтитри автоматично прокручуються під час дзвінка, але вже найближчим часом користувачі зможуть обирати додаткові опції перегляду, включаючи довільну прокрутку в окремому вікні, що дозволить не пропустити жодного слова як на відео, так і в “живих” субтитрах.

Також компанія Microsoft обіцяє найближчим часом вихід функції перекладу на більш як 20 мовах і діалектів. Увімкнувши переклад у налаштуваннях, можна буде читати субтитри на тій мові, якою ви користуєтеся під час дзвінків.

Поділитися
Exit mobile version