У Skype відтепер можна подивитися, чи прочитане Ваше повідомлення

1 хв. читання
skype messenger read

Месенджер Skype від Microsoft отримав підтримку сповіщень про прочитання повідомлень – якщо співрозмовник прочитав повідомлення, то його аватар відобразиться поруч з публікацією, пише Новое время з посиланням на Engadget

Нововведення є як в діалогах один на один, так і групових чатах з чисельністю до 20 учасників. Щоб оцінити нову функцію, потрібно встановити попередню версію програми з індексом 8.26.76 для Windows, Android або iOS.

Також в додатку передбачена можливість відключення сповіщень про прочитання, що дозволяє залишатися невидимим. Відповідна опція знаходиться в налаштуваннях конфіденційності.

Безліч інших додатків використовували такі повідомлення протягом багатьох років, включаючи iMessage, Whatsapp, прямі повідомлення Twitter. Подібна функція є також у месенджері Facebook.

Як відомо, на початку 2018 року компанія Microsoft почала тестувати функцію наскрізного шифрування в Skype для тексту, звукових повідомлень і файлів. Такий тип шифрування означає, що зміст повідомлень може бути прочитано тільки відправником і отримувачем, вони не зберігаються на серверах Microsoft.

Це не означає, що ці дані не можуть бути перехоплені, але це безпечніше, ніж більшість інших методів.

Поділитися
Exit mobile version