У Telegram після оновлення з’явилися смайли про коронавірус

3 хв. читання

Telegram був оновлений – туди додали ​ функції, які будуть особливо корисні користувачам та групам, яким раніше щось заважало спілкуватися частіше. Зокрема, Telegram тепер підтримує папки чатів, що саме так і звучить – нова функція, яка дозволяє користувачам краще розділяти різні типи чатів, які відбуваються в додатку.

Як пише Slashgear, користувачі можуть тепер автоматично додавати певні типи чатів до папок, наприклад, непрочитані чати, але також є можливість їх сортування вручну.

Опція папок стає доступною для користувачів, коли їхній список чатів зростає до кількох десятків, починаючи поступово захаращуватись, хоча є також можливість ввімкнути функцію папок вручну.

telegram main 1280x720 1

Крім того, користувачі також мають можливість провести пальцем справа наліво, вказавши на якийсь з чатів, щоб автоматично відправити його в папку “архівовані чати”. Telegram пояснює, що заархівований чат, який отримує нове повідомлення, автоматично буде переміщений із папки архіву назад у список активних чатів. Якщо користувач хоче цього уникнути, він може вимкнути цей чат, щоб постійно зберігати його в списку архівів.

Окрім нової функції папок, велике оновлення Telegram також приносить необмежену кількість “шпильок” для закріплення такої кількості чатів, яка Вам  потрібна. Це полегшує доступ до тих чатів, в яких Ви найчастіше берете участь – досить “пришпилити” 5, 10, 15 або навіть більше переписок, щоб про них не забути.

Наступна новинка – оновлення месенджера дає доступ до статистики для каналів, на яких є понад 1000 підписників, анімацію запису голосу для користувачів Android, додавання більше анімованих смайликів та стікерів (зокрема тих, які пов’язані із захворюванням на коронавірус) та підтримку версії  для ПК – з покращеними функціями синхронізації папок чатів та створення нових папок, нову бічну панель тощо.

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, використовуючи реквізити платіжних карток громадян інших держав, зловмисник купував товари в Інтернет-магазинах. Далі продавав їх у соціальних мережах українцям.

Окрім цього, прогалини в безпеці знайдені в продуктах Amazon, Apple, Google, Samsung, Raspberry, Xiaomi, а також точках доступу від Asus і Huawei.

До речі, рекламні агенції, що надавали послуги з розміщення реклами, в тому числі на сайтах онлайн-кінотеатрів, своєю діяльністю забезпечували функціонування ресурсів з піратським контентом.

Також довгий час більшість користувачів вважали, що загроз для Linux значно менше, ніж для Windows чи macOS. Однак останнім часом комп’ютерні системи та додатки на базі цієї операційної системи все частіше стають об’єктами атак кіберзлочинців.

Поділитися
Exit mobile version