У Twitter можна буде спілкуватися, наче у месенджері

1 хв. читання

Компанія Twitter оголосила про запуск нової програми Twttr, за допомогою якої соціальна мережа буде тестувати експериментальні опції. Про це повідомляє IGate.

Перша тестова опція, доступ до якої отримають користувачі Twttr, – це модифікація інтерфейсу. Завдяки їй розмова користувачів у соцмережі стає схожою на листування у месенджері.

twitter messeges

При цьому репліки-твіти користувачів маркуються кольором, що досить зручно, якщо у розмові більше двох учасників.

Після завершення тестування в Twttr новий інтерфейс може з’явитися і в основній версії соцмережі. Однак тестуванням однієї функції справа не обмежиться. За словами представників компанії, на майбутнє у рамках Twttr будуть тестуватися й інші нововведення.

Щоб отримати доступ до експериментального додатку, необхідно заповнити анкету та чекати запрошення. Для першого тестування компанія хоче залучити всього 2 тисяч користувачів, які розмовляють англійською та японською мовами.

Нагадаємо, Twitter прибрав баг, який існував у додатку соцмережі для Android-пристроїв протягом чотирьох років, – з 3 листопада 2014 року.

Також спеціалісти антивірусної компанії Trend Micro виявили новий тип вірусного програмного забезпечення. Цього разу інструментом для розповсюдження вірусів стали меми, які публікуються через Twitter.

Поділитися
Exit mobile version