В Україні жінки більше користуються Інтернетом, ніж чоловіки

1 хв. читання

Згідно зі звітом “Digital in 2019” агентства We Are Social, Україна опинилась на першому місці за кількістю жінок, які користуються Інтернетом та соцмережами – 57%, або 9,4 млн. Чоловіків, відповідно, 43%. Крім того, Україна на першому місці й серед країн з найбільшою кількістю жінок, які використовують Facebook – 59%, або 7,7 млн.

6655555

У звіті зібрали інтернет-статистику з усього світу. Згідно з нею, у минулому році щодня з’являвся мільйон нових інтернет-користувачів, а швидкість їхнього зростання становила 11 осіб в секунду.

У We Are Social з’ясували, що інтернет-користувачі по всьому світу в середньому витрачають на соцмережі 2 години 16 хвилин щодня. За цим показником лідирують Філіппіни. При цьому в інтернеті люди проводять в середньому 6 годин 42 хвилини на день. Вперше за 5 років цей показник впав, а не виріс.

До речі, Google, Youtube та Facebook стали найбільш відвідуваними сайтами в Україні від початку 2018 року за даними дослідження Kantar TNS CMeter компанії TNS Ukraine.

У першу десятку популярних сайтів входять також сайти OLX, “Приватбанк”, “Вікіпедія”, Prom.ua, онлайн-магазину “Розетка”, Ukr.net, Sinoptik.ua.

Поділитися
Exit mobile version