VAIO випустила ноутбук з усіма роз’ємами і вагою 888 грамів

1 хв. читання

Компанія VAIO (раніше таку назву мав підрозділ Sony) представила 12,5-дюймовий ноутбук під назвою SX12 , що пропонує величезний набір роз’ємів для підключення.

SX12 отримав три порти USB-A, один USB-C (використовується для зарядки), HDMI для підключення додаткового монітора або виведення зображення на телевізор (а для старіших дисплеїв тут є VGA), повнорозмірний кардрідер, слот для підключення навушників/мікрофонів і Ethernet для проводового інтернету.

VAIO1

Усередині VAIO SX12 розташовуються чотириядерні процесори Intel Core i5 або i7 восьмого покоління, також виробник встановив у ноутбук модуль LTE, що дозволить користуватися інтернетом скрізь, де є 4G-мережі. А носити такий ноутбук має бути не складно, адже заявлена ​​маса – 888 грамів.

VAIO SX12 почне продаватися в Японії на цьому тижні і буде коштувати від 1100 до 2000 доларів в залежності від комплектації.

До речі, Google тестує окрему панель управління відтворенням, яка буде вбудована в інтерфейс настільної версії Chrome.

Також більше десяти мільйонів власників смартфонів Samsung встановили шахрайський додаток Updates for Samsung, що видається кіберзлочинцями за оновлення прошивки.

Окрім цього, дослідники з Міжнародного інституту комп’ютерних наук стверджують, що 1325 додатків, доступних для завантаження в Google Play, шпигують за користувачами без їх дозволу.

Поділитися
Exit mobile version